1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Casper Marck Svendsen skal stå i spidsen for opdatering af Aldi's butiksnet

Casper Marck Svendsen skal stå i spidsen for opdatering af Aldi's butiksnet

04.06.2018 Efter mere end 40 år på det danske marked, har Aldi nu for alvor taget hul på revitaliseringen af kæden i Danmark. Butiksnettet skal opdateres, udbygges og moderniseres, og nu tager Aldi endnu et afgørende skridt, for at igangsætte den rejse, med ansættelsen af en ny Vicedirektør, der får ansvaret for ejendomsudviklingen i Aldi Danmark.

41-årige Casper Marck Svendsen er et kendt navn i branchen, og kommer med mere end 19 års erfaring fra virksomheder som Salling Group (tidl. Dansk Supermarked) og Pandora. "Jeg glæder mig helt vildt, til at komme i gang. Jeg mener Aldi har et kæmpe stort potentiale, og med den internationale opbakning er mulighederne kæmpe store", siger Casper, der havde sin første arbejdsdag for Aldi, fredag d.1. juni 2018

Casper's mangeårige erfaring fra store internationale virksomheder gør ham til en oplagt kandidat til, sammen med teamet af ejendomsudviklere, at får sat Aldi på landkortet, en gang for alle.

"Den kæmpe store opgave, der ligger foran os, med at opdatere vores butiksnet, kræver at vi arbejder sammen på tværs af hele landet. Det bliver Caspers opgave, at samle trådene, så vi kan få skabt grundlaget for en positiv udvikling for Aldi Danmark", siger Aldi Danmark's CEO, Finn Tang, om de arbejdsopgaver der venter Casper i sit nye virke.

Casper skal igennem et introduktionsforløb, hvor han blandt andet skal rundt i butikkerne, på lagrene og slutter introduktionsforløbet af med et besøg hos det tyske hovedsæde i Essen.

Kontakt: Vicedirektør for CSR, Marketing & Kommunikation Thomas Bang eller Vicedirektør for ejendomme Casper Svendsen
E-mail
: presse@aldi.dk

FAKTA OM CASPER SVENDSEN

Casper Marck Svendsen, 41 år, bosat i Greve, oprindeligt fra Grenå.
Er uddannet elektriker, og efterfølgende ansat i Netto Danmark (1998-2001). Ansvarlig for butiksindretning i Netto Tyskland (2001-2003).
Ansvarlig for butiksudvikling i Netto Tyskland (2003-2004). Ansvarlig for byggeri ved udvidelser og nybyggeri i Netto Danmark (2004-2007).
Key Account Manager/Project Manager i Kasi Group/Pandora i Tyskland og Schweiz (2007-2009) Ansvarlig for etableringen af Pandoras butikker i Asien (2009-2011). International Store Concept Manager i Netto (2011-2014). Group Senior Technical Director, Netto (2014-2018).
Diplom uddannelse i management fra Copenhagen Business Academy (2016-2017)

FAKTA OM ALDI

Aldi Danmark kunne i 2017 fejre sit 40 års jubilæum, og dermed markere discountbranchens indtog på det danske marked. I Danmark er der 187 butikker med knap 2300 medarbejdere fordelt over hele landet.

Aldi Danmark igangsatte i 2017 en omfattende revitaliseringsplan, der med millioninvesteringer markant skal ændre indkøbsoplevelsen i butikkerne. Med til planen hører, at over 150 butikker skal flyttes, udvides, ombygges eller have en omfattende istandsættelse. Det skal medføre at butikkerne får mere fokus på de friske kategorier, såsom frugt & grønt, kød, bake-off og kølevarer, skal gøre kæden mere attraktiv, for det daglige indkøb.

Aldi Danmark er en del af Aldi Nord Gruppen, der er en af Europas største discountkæder, med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland hvor man er nummer 1 inden for discount.

Læs mere her.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch