1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Danmarks største ALDI åbner i Næstved

Danmarks største ALDI åbner i Næstved

18.06.2021 Fredag d. 25. juni åbner en nybygget Aldi-butik på Snerlevej 2 i Næstved. Butikken bliver Danmarks største Aldi med sine 1455 m2 og vil vise ´det nye Aldi´ fra sin bedste side. Åbningsdagen starter med besøg fra borgmester i Næstved Kommune, Carsten Rasmussen (A), foruden gratis croissanter, goodiebags til de 100 første kunder, konkurrence og ekstra gode tilbud.

aldi-naestved

Dagligvarekæden Aldi er i fuld gang med at bygge nye butikker i hele landet under overskriften ‘det nye Aldi‘, og snart er kædens nyeste og hidtil største butik klar til at tage godt imod kunderne i Næstved.

„Vi har et stærkt hold af medarbejdere, som glæder sig meget til at arbejde i en helt ny og fin butik”, fortæller distriktschef i Aldi, Christian Larsen, som glæder sig til åbningen af en stor, ny butik i sit distrikt.

„Butikken ligger, hvor Kalbyriscenteret tidligere lå. Centret er revet ned, og der er bygget en ny og moderne dagligvarebutik med god plads, optimal indretning og solceller på taget, som producerer strøm til butikken. Vi har også etableret to nye indkørsler, så det er nemmere for kunder at besøge os, uanset om de kommer fra Østre Ringvej eller Kalbyrisvej“, fortæller Farid Shirmohammadi, projektchef i Aldi

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch