1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Implementering af den internationale aftale om brandsikring og bygningssikkerhed i Bangladesh

Implementering af den internationale aftale om brandsikring og bygningssikkerhed i Bangladesh

08.07.2013 ALDI SÜD og ALDI NORD, der får fremstillet produkter i Bangladesh, har begge den 14. maj 2013 underskrevet den internationale aftale.

Med aftalen om brandsikring og bygningssikkerhed har en lang række virksomheder forpligtet sig til en vedvarende forbedring af sikkerheden på fabrikkerne i Bangladesh. Idet ALDI SÜD og ALDI NORD også får fremstillet produkter i Bangladesh, har begge virksomhedsgrupper den 14. maj 2013 underskrevet den internationale aftale. Udover forskellige virksomheder er også NGO'er samt lokale og internationale forbund og fagforeninger en del af aftalen. ALDI virksomhedsgruppen har som medlem deltaget aktivt i udvalget omkring implementering af aftalen (Implementation Team) og medvirket til udarbejdelsen af resultaterne, som blev offentliggjort den 8. juli 2013.

I et konstruktivt samarbejde er der blevet udarbejdet en omfattende og bindende kontrakt, som har til formål hurtigst muligt at reducere mulige farer for arbejdstagere i Bangladesh og på sigt at reducere disse til et minimum. Over 70 deltagende parter har underskrevet aftalen og håber på omfattende støtte fra regeringen og erhvervslivet i Bangladesh for at kunne implementere aftalen uden indskrænkninger.

ALDI SÜD og ALDI NORD ser sig selv som internationalt aktive virksomheder, der sammen med deres leverandører skal tage et medansvar for arbejdsforholdene i forsyningskæden. Med denne aftale har begge virksomhedsgrupper yderligere udvidet deres ansvar.

Vi ved, at det er en langsigtet proces at implementere nye strukturer og sikre sociale standarder. Vi er imidlertid overbeviste om, at omstillingen og implementeringen af den handlingsplan, der blev præsenteret den 8. juli 2013, er et vigtigt og afgørende skridt med hensyn til sikkerheden for arbejdstagerne i hele industrien. Formålet er på kort tid at opnå faktiske og frem for alt vedvarende forbedringer for menneskerne i Bangladesh.

ALDI SÜD og ALDI NORD vil konsekvent fortsætte med at arbejde i denne retning.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch