1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Ny Aldi i Assens åbner d. 4. juni

Ny Aldi i Assens åbner d. 4. juni

28.05.2021 Når den nye Aldi-butik åbner i Assens fredag d. 4. juni, er det med et imponerende udvalg af friske varer i store, lyse lokaler på Nørre Allé 12. Åbningsdagen bliver med besøg af borgmesteren i Assens Kommune, Søren Sten Andersen (V), gratis croissanter, goodiebags, særtilbud og en helt speciel konkurrence.

aldi-assens

”Det skal være en klar ’WOW-effekt’, når kunderne ser den nye butik for første gang”, siger en stolt butikschef, Lennart Fager. Han er tydeligvis glad og spændt - som et barn på vej i slikbutikken. Men for Lennart er det mere de friske varer, der trækker. ”Jeg er en friskvarer-mand, og i den nye butik får vi plads til at vise alle de gode varer, vi har i Aldi. Dét glæder jeg mig til, at kunderne skal se”, fortæller den smilende butikschef.

Butikken er indstillet til årets Frugt- og grøntpris
At kunderne har noget godt i vente, kan distriktschef, Naci Okan Demir, bekræfte: ”Vi dyrker i den grad friskhed, og den nye butik i Assens er indstillet som kandidat til årets Frugt- og grøntpris, hvor butikken er oppe imod vores store konkurrenter. Vi hepper så meget på Lennart og hans team, det er super stærkt gået og et fantastisk eksempel på det nye Aldi”, fortæller Naci Okan Demir.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch