1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Ny ALDI i Risskov er klar til åbning

Ny ALDI i Risskov er klar til åbning

26.10.2020 På Ravnsøvej i Risskov er butikschef Mads Sørensen klar til at byde kunderne inden for i en flot, ny ALDI-butik, når det røde bånd klippes over fredag den 30. oktober

aldi-risskov

Den gamle ALDI-butik på Åmarksvej er snart fortid. Fra fredag den 30. oktober kan kunderne nemlig gå på opdagelse i en større, nybygget ALDI-butik på Ravnsøvej i Risskov. Byggeriet af den nye butik startede op i januar, og butikschef Mads Sørensen er nu 9 måneder senere klar til at slå dørene op til et helt nyt ALDI med et moderne og indbydende butiksunivers.

Med butikkens placering ud til Grenåvej bliver den tilmed mere synlig og nemmere tilgængelig, så butikschefen har fundet det store smil frem.

”Jeg er utrolig stolt over at skulle åbne så flot og stor en ALDI-butik. Det er helt vildt spændende. Jeg er springfyldt med energi, og jeg glæder mig til at byde kunderne inden for i et helt nyt ALDI”, siger den forventningsfulde butikschef Mads Sørensen

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch