1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. ALDI fejrer åbning af nybygget butik i Vordingborg

ALDI fejrer åbning af nybygget butik i Vordingborg

24.11.2020 Det bliver en stor dag for butikschef Martin Pedersen, når han fredag den 27. november ruller den røde løber ud til en helt ny ALDI-butik på Bryggervangen. Den nye butik skal give kunderne en markant bedre indkøbsoplevelse i helt nye rammer.

aldi-vordingborg

Kunderne i Vordingborg får en overraskelse, når de fredag den 27. november kan træde ind i en spritny ALDI-butik på Bryggervangen 4 - blot 50 m fra den gamle butik. Opførelsen af den nye butik begyndte i juli, og nu små fire måneder senere er butikschef Martin Pedersen sammen med et team på i alt 12 medarbejdere klar til at fejre åbningen af den flotte, nye butik.


”Det bliver stort at få lov til at åbne en helt ny butik, hvor jeg sammen med en flok dygtige kolleger glæder mig til at give kunderne en rigtig god indkøbsoplevelse i en meget større butik. Der er en kæmpe verden til forskel fra den gamle butik. Selve  indretningen er blevet mere inspirerende, og på hylderne har vi masser af økologiske og danske varer, frisk frugt og grønt og ikke mindst lækkert nybagt bake-off”,
fortæller butikschef i ALDI, Martin Pedersen, som i april 2019 overtog butikken i Vordingborg efter at have gennemført ALDI’s butikschef-trainee uddannelse.  

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch