1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Ny CSR manager til ALDI Danmark

Ny CSR manager til ALDI Danmark

16.04.2018 Vigtigheden af CSR og bæredygtighed stiger fortsat i detailhandlen. Nu opruster ALDI på sine aktiviteter, med ansættelsen af en ny CSR-manager, der har mange års erfaring inden for området.

CSR-manager Katrine Milman

49-årige Katrine Milman har, i dag mandag d. 16. april 2018, sin første arbejdsdag i den danske division i en af Europas største discountkæder. "Jeg glæder mig helt utroligt, til at få lov til at arbejde med CSR i en discountkæde, der har en oprigtig og ærlig tilgang til bæredygtighed og ansvarlighed, hvilket er mit klare indtryk af ALDI", siger Katrine Milman.

Katrine har i mere end 15 år beskæftiget sig med CSR, og kommer med erfaringer fra blandt andet Coop og Bestseller. Ansættelsen af en af landets skarpeste CSR-managers er et udtryk for en yderligere oprustning af Aldis aktiviteter inden for området.

Siden kæden for mere end 40 år siden slog dørene op til Danmarks første discountbutik, er der sket mange ting med danskernes indkøbsvaner. Kunderne bliver mere og mere oplyste, og dermed bliver der stillet meget høje krav til kæderne og deres produkter. Et krav der ikke er nyt eller uvant, for den store internationale kæde Aldi. "Vores koncept er, og har altid været, båret af tre grundlæggende ting; Kvalitet, Pris og Ansvarlighed. Derfor ser vi meget positivt på den udvikling, da vi altid har haft fokus på ansvarlighed og bæredygtighed", siger administrerende direktør i Aldi Danmark Finn Tang og fortsætter, "vi er meget glade for ansættelsen af Katrine og stolte over, at vi kan tiltrække en så erfaren profil, da området er strategisk meget vigtigt for os."

Katrine skal igennem et introduktionsforløb, hvor hun blandt andet skal rundt i butikkerne, på lagrene og slutter introduktionsforløbet af, med et besøg hos det tyske hovesæde i Essen.


Kontakt: Vicedirektør for CSR, Marketing & Kommunikation Thomas Bang eller CSR-manager Katrine Milman
E-mail: presse@aldi.dk

FAKTA OM ALDI

Aldi Danmark kunne i 2017 fejre sit 40 års jubilæum, og dermed markere discountbranchens indtog på det danske marked. I Danmark er der 187 butikker med knap 2300 medarbejdere fordelt over hele landet.

Aldi Danmark igangsatte i 2017 en omfattende revitaliseringsplan, der med millioninvesteringer markant skal ændre indkøbsoplevelsen i butikkerne. Blandt andet mere fokus på de friske kategorier, såsom frugt & grønt, kød, bake-off og kølevarer, skal gøre kæden mere attraktivt, for det daglige indkøb.

Aldi Danmark er en del af Aldi Nord Gruppen, der er en af Europas største discountkæder, med mere end 5000 supermarkeder i Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, Luxembourg, Polen, Danmark og Tyskland hvor man er nummer 1 inden for discount.

Læs mere her.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch