1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Ny digital marketingchef i ALDI Danmark

Ny digital marketingchef i ALDI Danmark

01.09.2021 Den 1. september 2021 tiltræder Liselotte Walther Jørgensen i stillingen som digital marketingchef for ALDI Danmark. Liselotte Walther Jørgensen kommer fra en stilling som operations director i RIB Software Nordic. Hun har desuden erfaring med digital marketing og forretningsudvikling hos Bonnier Publications. Liselotte Walther Jørgensen får til opgave at optimere ALDI‘s digitale tilstedeværelse og sikre, at det digitale spiller sammen med og understøtter ALDI‘s nye brandidentitet og reklameunivers.

Ny digital marketingchef i ALDI Danmark

”Jeg glæder mig til at arbejde med at optimere vores indsatser på tværs af alle digitale kanaler. Og sammen med den resterende marketingafdeling bakke op om de fastsatte mål og arbejde med ALDI’s nye brandidentitet,” fortæller Liselotte Walther Jørgensen.

Liselotte Walther Jørgensen får ansvaret for den digitale del af ALDI’s marketing, hvor hun, sammen med sit team, skal varetage en bred palette af digitale touchpoints, herunder ALDI’s nyhedsbrev og aldi.dk, medieindkøb samt SoMe - Facebook, Instagram og YouTube.  

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch