1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Ny og større ALDI-butik åbner i Brande

Ny og større ALDI-butik åbner i Brande

27.08.2021 I Brande har der været meget snak om åbningen af byens nye dagligvarebutik – og nu sker det! Fredag d. 3. september går dørene op til en ny og meget større ALDI-butik på Chr. Bergsvej 2, hvor den tidligere butik også lå. Åbningen fejres med besøg af borgmester i Ikast-Brande Kommune, Ib Lauritsen (V), gratis croissanter, goodiebags, særtilbud og en konkurrence med mulighed for at tømme butikken på to minutter.

aldi-brande

Dagligvarekæden Aldi er i fuld gang med at bygge nye butikker i hele landet under overskriften ‘det nye Aldi‘. Nu er det blevet Brandes tur, og det er noget, som distriktschef i Aldi, Signe Dybro, ser frem til:

”Det er en glædens dag, hver gang vi kan byde kunderne indenfor i en ny og forbedret Aldi-butik. Med den nye Aldi her i Brande glæder vi os til at give byens borger og besøgende en markant bedre indkøbsoplevelse end det, de har været vant til i vores gamle butik.”

Også butikschef Anja Madsen har set frem til dagen, hvor hun og et hold dygtige kollegaer skal byde kunderne velkommen i den spritnye butik:

”Det er stort for mig at være med fra start, når en ny butik åbner. Udover at butikken er stor og har fået et æstetisk løft, har vi masser økologiske og danske varer, frisk frugt og grønt og ikke mindst lækkert nybagt bake-off flere gange om dagen.” 

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch