1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Ny stor ALDI-butik åbner i Løgstør d. 28. maj

Ny stor ALDI-butik åbner i Løgstør

28.05.2021 Fredag d. 28. maj åbner en nybygget Aldi-butik på Limfjordsvej 2 i Løgstør. Butikken, som erstatter den gamle Aldi længere nede ad vejen, er større, lysere og et godt eksempel på ’det nye Aldi’. Borgmester Per Bech Laursen markerer åbningen, og Aldi byder på gratis croissanter og goodiebags, gode tilbud og mulighed for at tømme butikken på to minutter.

aldi-loegstoer

”I hele landet åbner vi nye, moderne butikker, som gør det enkelt at få god kvalitet til de bedste priser. Og det glæder vi os til, at beboerne i Løgstør nu også kan få gavn af,” siger salgsdirektør i Aldi, Morten Milling.

”Aldi er simpelthen vokset sig for stor til vores gamle butik, så vi glæder os til at byde kunderne velkommen i en ny og større butik, hvor man kan købe ind med mere albuerum”, fortæller butikschef i Løgstør, Lars Thomsen.

Med den nye butik bliver der mere plads til både lokale kunder og turister, som kan nyde godt af en større, lysere og bedre indrettet butik med bl.a. ny bake-off afdeling (der bages i butikken flere gange dagligt), stor frugt og grønt-sektion, stort udvalg af dansk kød og et område med convenience-varer med et stort udvalg af hurtige snacks, færdigretter og salater. Derudover byder det nye Aldi på flere danske varer, flere mærkevarer og mere økologi. 

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch