1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Stor, moderne ALDI åbner i Farsø d. 2. juli

Stor, moderne ALDI åbner i Farsø d. 2. juli

25.06.2021 I Farsø har der været meget snak om åbningen af byens nye dagligvarebutik – og nu sker det! Fredag d. 2. juli går dørerne op til en helt ny og meget større ALDI-butik, som ligger ved siden af den gamle på Holmevej 3. Åbningen fejres med besøg af borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen (V), gratis croissanter, goodiebags, særtilbud og en helt speciel konkurrence.

aldi-farsoe

”Vi har glædet os længe til at få mere plads i butikken”, fortæller Charlotte True Linding, som har været butikschef i den gamle ALDI-butik i Farsø siden 1. maj 2020. ”Den nye butik giver en meget bedre indkøbsoplevelse for vores kunder, bl.a. fordi der mere plads til varerne, pantautomat ved indgangen og bredere gange, så der er god plads til både indkøbsvogne, og når vi skal fylde varer op fra paller”, forklarer Charlotte.

Velkendt placering i byen
Den nye butik er bygget ved siden af den gamle på Holmevej 3 – tæt ved rundkørsel og Farsø Sygehus.

”Der bliver lidt trængt med parkeringspladserne, indtil den gamle butik er revet ned, men vi håber, at kunderne vil bære over med os. ALDI har mange loyale kunder i området, og derfor er det også en stor glæde at kunne byde indenfor i en topmoderne butik med alt til hverdagen”, fortæller distriktschef Thomas Korsgaard.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch