1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Stor, moderne ALDI åbner i Odense d. 10. september

Stor, moderne ALDI åbner i Odense d. 10. september

03.09.2021 Fredag d. 10. september åbner ALDI en ny butik i Odins Brygge nær Odense Havn, hvor store åbne glasflader skaber en indbydende og lys butik med udsigt til havnen. Butiksåbningen fejres med besøg af byrådsmedlem og medlem af By- og Kulturudvalget Maria Brumvig, gratis croissanter, goodiebags, særtilbud og en helt speciel konkurrence med mulighed for at tømme butikken på to minutter.

Butikschef Kenneth Bo Hansen foran ALDI i Odense

Dagligvarekæden ALDI er i fuld gang med at bygge nye butikker i hele landet under overskriften ‘det nye ALDI‘. Nyeste skud på stammen er butikken på Odense Havn, som bliver bygget i byudviklingsprojektet Odins Brygge.

Den nye ALDI-butik ligger på Havnegade 8A og adskiller sig blandt andet med de to ind- og udgange, der giver let adgang fra både parkeringsplads og det aktive havneområde. Butikschef Kenneth Bo Hansen glæder sig til at byde kunderne velkommen:

”Det er en topmoderne ALDI, der har plads til de mange nye gæster fra blandt andet det spændende havneområde. Her er en butik, hvor man kan handle det hele på ét sted, og hvor der er plads til alle i vores store, brede gange.”

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch