1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Tines design kommer på ALDI’s bæredygtige pose

Tines design kommer på ALDI’s bæredygtige pose

10.07.2020 26-årige Tine Marie Green fra Hillerød vil i fremtiden se hendes kreative design i bybilledet på ALDI’s nye bæredygtige indkøbspose. Blandt flere end 1.200 designs er Tines design – sammen med to andre vindere – udvalgt af danskerne i ALDI’s designkonkurrence.

Tine Marie vinder ALDI's posekonkurrence

Tine handler ofte i ALDI og lægger stor vægt på bæredygtighed. ALDI’s konkurrence var derfor en oplagt mulighed for at kombinere ALDI’s varer med et bæredygtigt udtryk. ”Bæredygtighed er en del af min hverdag, hvilket også er en af grundene til, at mit design bærer præg af økologi og genbrug. At folk nu kommer til at gå rundt med mit design på ALDI’s pose – det havde jeg slet ikke regnet. Det er meget stort for mig, og jeg er tilfreds med, at jeg er nået her til”, siger Tine, som er i gang med at uddanne sig til kok.

Læs mere i vedhæftede pressemeddelelse.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch