1. Presse
  2. Pressemeddelelser
  3. Velgørenhedscykelhold

ALDI leverer ’brændstof’ til nyt velgørenhedscykelhold

08.07.2021 Cykelholdet Team Red Barnet kører nu for første gang Danmark rundt. Formålet er at samle ind til fordel for udsatte børn. ALDI støtter initiativet og bidrager med frokost, snacks og drikkevarer til de 40 rytterne og deres hjælpere. To dedikerede hold tilbagelægger i uge 28 over 1200 kilometer fordelt på syv etaper, hvor flere små og store danske byer får besøg.

Team Red Barnet kører Danmark rundt for første gang

Red Barnet cykelhold

Snart sætter Team Red Barnets cykelryttere sig i sadlen og begiver sig for første gang ud på en længere cykeltur gennem det danske sommerland for at samle ind til Red Barnets arbejde for udsatte børn. 

Uden mad og drikke, duer helten ikke

Hos Aldi glæder man sig over at kunne bidrage til en meningsfuld sag. Denne gang med mad og drikke til en værdi af ca. 50.000 kr. 

 ”Vi er utrolig glade for, at Team Red Barnet nu bliver en realitet, og at vi kan bidrage til så meningsfuldt et projekt med det, vi er bedst til – mad og drikkevarer, som kan holde hjulene i gang. Vores årelange samarbejde med Red Barnet betyder meget for os hos i Aldi, og jeg er stolt af, at vi med denne donation kan støtte op om endnu et godt initiativ, som i sidste ende er med til at gøre hverdagen bedre for nogle af de mest sårbare børn”, siger Louise Wendelbo, der er kommunikationschef for Aldi i Danmark. 

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch