Let
55Min.
1 Portioner | |
---|---|
200 g | mørk chokolade |
125 g | valnødder |
200 g | smør |
4 | æg |
225 g | sukker |
1 tsk. | vaniljesukker |
100 g | hvedemel |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Tænd ovnen på 185 grader over-/undervarme (ikke varmluft).
Hak chokoladen groft. Hak valnødderne meget groft, og stil dem til side.
Smelt smørret i en gryde, og tag den af varmen. Kom den hakkede mørke chokolade i. Rør rundt med en dejskraber til chokoladen er smeltet i den varme smør.
Pisk æg og sukker luftigt, og sigt melet i æggesnapsen.
Hæld smør-/chokoladeblandingen i dejen, og vend det godt sammen med dejskraberen. Vend til sidst de hakkede valnødder i. Bag kagen i ca. 22-25 minutter til den er gennembagt.
Skær kagen ud i små firkanter, og servér den, som den er, eller med vaniljeis og frugt som dessert. Brownies kan med fordel bages dagen før og sættes på køl. Så bliver den helt konfektagtig.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer