Let
60Min.
12 Portioner | |
---|---|
Muffins: | |
250 g | revne gulerødder |
175 g | nødder efter smag (hassel, valnød og/eller mandler) |
3 stk. | æg str. L |
100 g | sukker |
4 spsk. | solsikkeolie |
2 spsk. | citronsaft (friskpresset fra rigtig citron) |
100 g | hvedemel |
½ tsk. | bagepulver |
½ tsk. | natron |
¼ tsk. | salt |
Frosting: | |
50 g | blødt smør |
100 g | flormelis |
200 g | flødeost naturel (ikke light) |
1-2 spsk. | citronsaft |
Evt. frugtfarve eller saft fra gulerødderne til at farve frostingen |
Pynt muffinsene med friske bær eller familiens yndlings krymmel
Riv gulerødderne (eller køb dem revet), så de er klar. Hak nødderne meget fint, til de næsten er malet til mel.
Pisk æg og sukker let og luftigt. Kom olie og 2 spsk. citronsaft i.
Bland de finthakkede nødder, mel, bagepulver, natron og salt godt. Vend det i æggesnapsen. Vend til sidst gulerødderne i.
Fordel dejen i muffinsforme, og bag dem i ca. 25-30 minutter ved 180 grader.
Afkøl kagerne, og dekorér med frosting:
Rør smørret blødt, og tilsæt flormelis. Pisk det godt, og tilsæt så flødeosten. Rør det kort igennem. Tilsæt lidt citronsaft og smag til. Pisk det godt igen, indtil frostingen er hvid og luftig. Tilsæt evt. lidt frugtfarve, hvis det ønskes. Kom frostingen i en sprøjtepose, og dekorér hver kage som ønsket.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer