Jul - I ALDI tror vi på alle kan lave lækker julemad
Landlyst

Bliv klar til årets måltid


En brændt flæskesteg og en uspiselig and. Hvem har ikke oplevet, at julemiddagen gik galt? Måske har du endda selv spillet hovedrollen i det drama, som nu bliver genfortalt år efter år: ”Og husker I så dengang, faster glemte fløden og …”.

Så er det nu, du skal gribe chancen for at få teknikken til at mestre dette års julemenu. I ALDI tror vi nemlig på, at alle kan lave lækker julemad.


Sammen med vores amatørkokke, Sarah, Clint og Pernille, kan du gå med i køkkenet og lære, hvordan du får sværene sprøde og sovsen smagfuld. Pernille, Clint og Sara har alle haft en uheldig oplevelse med julemaden, men det råder vi bod på, når Thomas, vores professionelle kok, assisterer dem alle med tilberedningen og deler sine bedste tips og tricks til den perfekte julemiddag.

Bløde bleer til en flyvende start

Pernille laver flæskesteg

Saftig flæskesteg med sprøde svær

”Som en ildkugle på græsplænen”. Sådan beskriver Pernille selv den flæskesteg, hun sidste år tilberedte på grill. Desværre gik der både ild i grill og flæskesteg, der endte som en hård, kulsort kugle midt i haven.

Sådan skal det ikke gå i år!

Se med på filmen, hvor Thomas viser Pernille, hvordan hun laver en lækker flæskesteg i ovnen eller på grill. Du kan også få opskriften og Thomas' tre bedste tips til en saftig flæskesteg med sprøde, knasende svær.

Clint laver sovs

Sovsen - helt enkelt

Juleaften kan være fyldt med forhåbning – eller familie, som snakker, så man helt glemmer maden. Det ved Clint alt om, for han kom for sent ud i køkkenet ... for at opdage, at sovsen var brændt på. Og hvad er en julemiddag uden sovs? 

Det skal ikke ske i år!

Se med, når Thomas og Clint tilbereder en delikat sovs, helt fra bunden. Det kræver hverken mange timer i køkkenet eller sved på panden. 

Sarah laver andesteg

Den perfekte andesteg

Sidste år måtte Sarah og hendes familie undvære en vigtig del af den klassiske julemenu. Sarah havde nemlig stegt anden alt for lidt, og derfor var den helt uspiselig. 

Tjaa, sådan kan det gå …men ikke i år!

Står din julemenu også på and i år, kan du se med her, hvor Sarah og Thomas tilbereder sprødstegt andesteg. Og gå ikke glip af opskriften og kokkens bedste tips til sprødstegt and. 

Sådan fuldender du julebordet - Få mere inspiration og kokkens tips

Clint laver risalamande

Ris a la mande

Der skal noget særligt til at tænde for appetitten efter et godt hovedmåltid. Ris a la mande! Med ekstra smag af vanilje og mandler.

alle kan lave lækker julemad

Brunede kartofler

Sæt en stopper for de evige diskussioner om, hvordan du tilbereder de søde brunede kartofler. Det er slet ikke så svært.

alle kan lave lækker julemad

Rødkål

Det vigtige tilbehør er let at lave selv. Så se med, så du også kan fuldende det perfekte, hjemmelavede julemåltid. 

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.