Let
60Min.
4 Portioner | |
---|---|
500 g | små tomater |
2-3 fed | hvidløg efter smag |
2 tsk. | tørret oregano |
1-2 spsk. | balsamicoeddike |
1-2 spsk. | olivenolie |
2 tsk. | sukker |
1 tsk. | salt |
½ glas | sorte oliven |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Indstil ovnen til 170 grader varmluft.
Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Læg tomaterne i et ovnfast fad eller på bageplade med snitfladen opad.
Pil hvidløgsfeddene, hak dem fint, og fordel dem over tomaterne.
Drys med tørret oregano.
Fordel eddike, olie, sukker og salt over tomaterne, sæt fadet i ovnen, og bag tomaterne i 45-50 min.
Bland med oliven. Tomaterne kan spises varme eller lune.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer