Let
75Min.
4 Portioner | |
---|---|
500 g | hokkaidogræskar |
500 g | kartofler |
1 tsk. | smør |
1 fed | hvidløg |
400 ml | piskefløde |
⅓ tsk. | muskatnød |
1 ½ tsk. | salt |
⅓ tsk. | peber |
100 g | revet cheddar eller mozzarella |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Forvarm ovnen til 180 grader med over- og undervarme (varmluft 160 grader).
Skyl græskarret, og skær det i tynde, kortere skiver. Skræl derefter kartoflerne, og skær dem i tynde skiver.
Smør et ovnfast fad, og læg græskar og kartofler i skiftevis.
Pres hvidløget, bland det med fløden og tilsæt salt, peber og muskatnød.
Hæld blandingen over grøntsagerne, og tilbered det i ovnen i 40-45 min. Drys osten ud over, ca. 20 min. før retten er færdig.
Servér med en frisk salat, der klæder og komplementerer retten.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer