Let
40Min.
4 Portioner | |
---|---|
500 g | bønner |
1 ¾ tsk. | salt |
500 g | broccoli |
350 g | salat (efter eget valg) |
1 | avocado |
1 | citron |
2 | æbler, gerne grønne |
2 | kiwier |
1 | agurk |
1 | squash |
60 g | pistacienødder |
4 stilke | krydderurter (efter eget valg) |
1 stk. | ingefær (ca. 2 cm langt) |
100 ml | økologisk morgenjuice fra Økolivet |
6 spsk. | rapsolie |
¾ tsk. | sort peber |
8 skiver | fuldkornsknækbrød |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Skyl bønnerne, skær enderne af, kog bønnerne i 2-3 min. med 1 teske salt. Hæld vandet fra, og afkøl med koldt vand.
Del broccolien i mindre buketter, skyl dem, kog i salt vand i 1-2 min., og afkøl dem i koldt vand derefter.
Skyl salaten, lad salaten tørre, eller tør den i en salatslynge. Halvér avocadoen, fjern stenen, og tag frugtkødet ud, og skær dem ud i både eller skiver.
Halvér citronen, pres saften ud, og dryp avocadostykkerne med noget af saften, så de ikke bliver brune.
Skyl æblerne, del dem i kvarte, fjern kernehusene, og skær dem ud i både eller skiver. Dryp også æbleskiverne med citronsaft. Skær skallen af kiwierne, og skær dem i skiver.
Skyl agurken, skræl den, og skær den i skiver. Skyl squashen, skær enderne af, og riv den på et rivejern. Tag pistacienødderne ud af skallerne, og hak dem groft.
Til vinaigretten: Pluk krydderurtebladene, skyl dem, tør dem, og hak dem fint.
Skær skallen af ingefæren, riv den fint, og bland med citronsaft, den øvrige saft, krydderurter og olie. Krydr med salt og peber.
Anret salaten i din salatbowl, placér de øvrige salat-ingredienser, opdelt, på salatbladene, og hæld forsigtigt dressingen udover.
Strø pistaciestykkerne udover retten, og servér sammen med knækbrøddene, som du deler over i to.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer