Let
55Min.
4 Portioner | |
---|---|
750 g | squash |
250 g | gulerødder |
2 | forårsløg |
3 | æg |
100 ml | økologisk sødmælk |
140 g | hvedemel |
1 tsk. | bagepulver |
80 g | blandede nødder |
1 | citron |
10 stilke | purløg |
200 g | cremefraiche |
Salt | |
250 g | cherry- eller daddeltomater |
½ | icebergsalat |
1 | agurk |
4 spsk. | Casa Moranda olivenolie |
Vi kan desværre ikke garantere, at alle varer er i vores sortiment året rundt. |
Skyl først squashen, gulerødder og forårsløg, og skær enderne af. Skræl så gulerødderne.
Riv squashene og gulerødderne fint, skær forårsløgene i tynde skiver. Bland det med en teske salt, og lad det stå i 5 min. Placér så grøntsagerne i et rent viskestykke, og vrid forsigtigt vandet ud.
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem. Bland æggemassen med de revne grøntsager, mælken, hvedemel og bagepulver til en cremet dej. Hak nødderne fint, og bland dem med dejen.
Bag vaflerne én af gangen ved middel varme i ca. 5-8 min., til de er gyldenbrune.
Halvér citronen, og pres saften ud. Hak forårsløgene fint, og rør dem sammen med cremefraichen og halvdelen af citronsaften. Smag til med salt og peber.
Skyl så salaten, tomaterne og agurken. Skær agurken over på langs, og fjern kernerne med en teske. Halvér tomaterne. Bland salat-ingredienserne sammen, og hæld olivenolie og citronsaft udover som dressing. Krydr med salt og peber.
Servér vaflerne sammen med krydderurtedressingen og den farverige salat.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer