Baggrundsbillede - træ

FAQ

Kære ALDI-kunde

På denne side finder du svar på en række af de spørgsmål, vi ofte får stillet på aldi.dk.

1. Jeg vil gerne anbefale et produkt på aldi.dk til en ven. Hvordan gør jeg?

Hvis du finder et produkt på ALDI's hjemmeside, du gerne vil fortælle andre om, skal du i øverste højre hjørne klikke på ikonet med kuverten. Herfra bliver du helt automatisk ledt videre til dit eget email-program. Linket til det produkt, du gerne vil anbefale, ligger allerede i mailen. Det eneste, du nu skal gøre, er at indtaste mail-adressen på den person, du gerne vil anbefale produktet til, og trykke på send.  

2. Jeg vil gerne modtage aktuelle tilbud og nyheder via ALDI's nyhedsbrev. Hvordan tilmelder jeg mig? 

I den grå bjælke øverst på siden finder du emnet "Nyhedsbrev". Klik på "Nyhedsbrev", og du bliver nu ledt videre til tilmeldingssiden. Indtast din email-adresse i tilmeldingformularen, og tjek gerne en ekstra gang, at du har indtastet email-adressen korrekt. Tryk nu på knappen "Tilmeld".

Hos ALDI tager vi databeskyttelsesforordningen (GDPR) alvorligt, og derfor vil du inden for en time få tilsendt en bekræftelsesmail fra os.
Denne mail indeholder et link, du skal klikke på for at bekræfte, at du gerne vil modtage vores nyhedsbrev. Husk at klikke på linket inden for 7 dage - ellers bliver linket deaktiveret.
Når du har klikket på linket, har du bekræftet, at du gerne vil modtage vores nyhedsbrev. Du vil nu modtage nyhedsbrevet næste gang, det udkommer. 

3. Jeg ønsker ikke længere at modtage ALDI's nyhedsbrev. Hvordan afmelder jeg det igen?

I den grå bjælke øverst på siden finder du menupunktet "Nyhedsbrev". Klik på "Nyhedsbrev", og så bliver du ledt videre til siden, hvor du også kan afmelde nyhedsbrevet.

Til højre for tilmeldingsknappen skal du klikke på "Afmeld nyhedsbrev". Du kommer nu ind på en ny side, hvor du skal indtaste din email-adresse. Tjek gerne en ekstra gang, om du har indtastet adressen korrekt.

Når du har indtastet email-adressen, skal du trykke på "Afmeld", og du vil nu ikke længere modtage vores nyhedsbrev.

4. Jeg har fået ny email-adresse og ønsker at ændre den i forbindelse med nyhedsbrevet. Hvordan gør jeg det?

Først finder du øverst til højre på hjemmesiden menupunktet "Nyhedsbrev". Her kan du indtaste din nye email-adresse - og efterfølgende bekræfte den svarmail, du får tilsendt.

Derefter afmelder du din gamle email-adresse ved igen at gå ind på menupuntet "Nyhedsbrev". Klik på "Afmeld nyhedsbrev", indtast din gamle email-adresse, og tryk på "Afmeld". Du vil nu ikke længere modtage ALDI's nyhedsbrev på den afmeldte email-adresse.  

5. Hvor og hvordan finder jeg oplysninger om "Tilbud & Spotvarer"?

Der er flere måder at få flere oplysninger om vores spotvarer på.

På ALDI's hjemmeside finder du kommende spotvarer under knappen "Tilbud & Spotvarer".

Du kan også få oplysninger om ALDI's aktuelle tilbud og spotvarer ved at abonnere på vores nyhedsbrev.

I vores tilbudsavis, som du også finder i en onlineversion her på hjemmesiden, kan du læse om vores tilbud og spotvarer.

6. Jeg vil gerne finde ud af, hvor min nærmeste ALDI ligger. Hvordan gør jeg det?

I den grå bjælke øverst på siden, finder du menupunktet "Butikker & åbningstider". Klik på "Butikker & åbningstider", og indtast de relevante oplysninger i felterne. Tryk på knappen "Find butik", og søgeresultaterne vil komme frem i en ny fane. 

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.