Tilbudsavis fra ALDI
 1. Forside
 2. Tilbudsavis

ALDI's tilbudsavis

Se aktuelle og kommende tilbudsaviser 

ALDI's tilbudsavis gælder fra fredag morgen til torsdag aften. Her kan du se og bladre i den gældende tilbudsavis, og er du er nysgerrig på næste uges tilbud, har vi også gjort den kommende uges tilbudsavis tilgængelig. Så er du klar til at tage alle de gode tilbud med hjem.

ALDI's tilbudsavis

Denne uges tilbudsavis (09.12-15.12)

Se alle ugens gode tilbud og spændende spotvarer i den aktuelle tilbudsavis. Bemærk at der lander nye spotvarer i butikkerne hver fredag og mandag.

SE DEN AKTUELLE TILBUDSAVIS
OST PÅ BORDET

OST PÅ BORDET (Magasin) Produkt-inspiration

Er du til mild, hård eller knasende ost? Bliv klogere på ost, og find dine favoritter i det store udvalg af kvalitetsoste til hverdagspriser i ALDI.

Læs magasinet

Få ugens tilbud i din indbakke

ALDI's TV-reklamer

Har du set ALDI's nye tv-reklamer?

Syng med på de sjove tekster i ALDI's nye reklamefilm.

Filmene tager udgangspunkt i velkendte musik hits, og teksterne er skrevet om, så de passer til hverdagen.

ALDI’s tilbudsavis er til din fordel

I ALDI er vi stolte af vores tilbudsavis. Det er nemlig her, vi har samlet alle  ugens tilbud, så du kan hente inspiration til dit næste indkøb – og spare penge på dine dagligvarer.

I vores tilbudsavis bliver du præsenteret for de mange gode tilbud, som både gælder dagligvarer, tøj og andre spændende ting. Så kan du være klar til at gøre et kup, når dine favoritter kommer på tilbud. Du kan også bruge tilbudsavisen til at planlægge ugens måltider. Hvis du tager udgangspunkt i nogle af de varer, der er på tilbud, er der nemlig mange penge at spare på ugens madbudget. I  ugens tilbudsaviser kan du altid regne med at finde et stort udvalg af både food og non-food varer. Vi sørger for, at der er attraktive tilbud på dagligvarer som eksempelvis frisk frugt og grønt, pålæg, mejeriprodukter, økologi og meget mere. 

Ny tilbudsavis hver fredag

ALDI’s tilbudsavis gælder fra fredag til og med torsdag i ugen efter. Det vil sige, at de tilbud, du ser i avisen, kan købes i alle vores butikker fra fredag morgen og syv dage frem. Nogle tilbud kan dog være i begrænset parti og sælges muligvis hurtigt. Du kan derfor med fordel holde dig opdateret i vores tilbudsavis, så du ved, hvad du skal gå efter.

Få ALDI's tilbudsaviser med post, e-mail eller i app'en 

Alle kan modtage ALDI’s tilbudsavis, og du kan vælge den måde, der passer dig bedst:

 • ALDI’s nyhedsbrev
  Den letteste måde at få fat i vores tilbudsavis, er faktisk ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sender vi dig automatisk en mail med aktuelle tilbud og link til tilbudsavisen. Vores nyhedsbrev udkommer hver mandag, torsdag og søndag. 
 • Find tilbudsavisen på aldi.dk
  Her på vores hjemmeside kan du finde den gældende tilbudsavis OG den kommende tilbudsavis. Så kan du orientere dig om de bedste tilbud i god tid.
 • ALDI’s app
  Du kan downloade vores app gratis i en Android-version i Google Play Store og i en iOS-version i Apple App Store.
 • På minetilbud og etilbudsavis
  Hvis du bruger tilbudsportalerne: minetilbud eller tilbudsavis, kan du også finde ALDI’s tilbudsavis her.
 • Få tilbudsavisen med posten
  Har du sagt ja tak til reklamer, og bor du i nærheden af en ALDI-butik, vil du automatisk modtage ALDI's tilbudsavis med posten.
  Bor du i de områder, hvor ALDI's tilbudsaviser ikke distribueres, kan du modtage avisen på en af de andre måder. 

Gå ikke glip af ugens tilbud og spotvarer

I ALDI’s tilbudsavis bliver du præsenteret for ugens mange forskellige tilbud: Søndagstilbuddet, hverdagskup og spotvarerne for at nævne nogle. Der er penge at spare på dem alle, og her er en oversigt over ugens tilbud i tilbudsavisen:  

Tilbud
I ALDI har vi altid et stort sortiment af faste varer i butikkerne, så du altid kan finde de dagligvarer, du plejer at købe hos os.

Hver uge udvælger vi en række varer fra det faste sortiment, som vi sætter på tilbud. Det betyder, at den pris, du normalt køber varen til, er reduceret. Tilbudsprisen er den pris, som i avisen fremgår af det røde prisskilt. Nogle gange vil prisnedsættelsen også fremgå i procent. Besparelsen vises med en gul bjælke øverst på det røde prisskilt.

Søndagstilbud
Hver søndag har vi udvalgt to varer på et helt særligt tilbud, så du kan spare ekstra mange penge. Tilbuddene gælder kun om søndagen.
Du finder søndagstilbuddene på side 2 i tilbudsavisen, hvor de er markeret med teksten "Kun søndag" og evt. det antal, du kan købe til den særlige tilbudspris. 

Hverdagskup
Ugens hverdagskup dækker over tre tilbud, som gælder hver tirsdag, onsdag og torsdag.
Du finder hverdagskuppene på side 2 i tilbudsavisen, hvor de er markeret med teksten "Kun tirsdag, onsdag, torsdag" og evt. det antal, du kan købe til den særlige tilbudspris. Tilbuddene angiver i procent hvor mange penge, du sparer.

Spotvarer
I ALDI har vi også mange spotvarer, som vi kun forhandler i en kortere periode og til ekstra stærke priser. Spotvarerne er både friske varer og tøj, ting, elektronik, legetøj etc.
De dagligvarer, som er spotvarer, er i avisen markeret med en rød tekstboks, hvor der står SPOT.

Nye spotvarer mandag og fredag

Tilbudsavisen indeholder en særlig gruppe spotvarer, som ikke inkluderer dagligvarer. Det kan fx være tøj, håndklæder, sengetøj, køkkenudstyr, kontorartikler, børneting m.m. Disse spotvarer har vi hver uge inddelt i to grupper, hvor den ene gruppe af spotvarer kan købes i butikkerne hver mandag, og den anden gruppe spotvarer kan købes hver fredag. På den måde er der altid noget nyt at komme efter, når du handler i ALDI.

Spotvarerne mandag og fredag finder du på de sidste sider i tilbudsavisen.
Du kan altid tjekke, hvornår tilbuddene gælder ved at se datoen i det øverste venstre hjørne i vores tilbudsavis.

Overblik over ugens tilbud i ALDI:

Mandag: Nye spotvarer (non-food)

Tirsdag-torsdag: 3 x hverdagskup (gælder tirsdag-torsdag)

Fredag: Masser af nye tilbud på dagligvarer og nye spotvarer (non-food)

Søndag: Ugens 2 søndagstilbud (kun søndag)

ALDI’s tilbudsaviser er FSC-mærket 

Vi er selvfølgelig glade for, at der er så mange, der gerne vil modtage vores tilbudsaviser i trykte udgaver. Og vi er samtidig bevidste om, at vi af den grund forbruger en del papir.

Derfor har vi i ALDI valgt at trykke vores tilbudsaviser på FSC-certificeret genbrugspapir. FSC står for Forest Stewardship Council, og er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. Med dette mærke viser vi omtanke for miljømæssig, social og bæredygtig brug af verdens skove.

Til dig, der ønsker ALDI's tilbudsavis med posten

Denne uges tilbudsavis

Læs mere
Vélg ALDI'er avis p' Nej Tak+

Nej tak+

Har du sagt nej tak til reklamer? Få ALDI's tilbudsavis alligevel.

Læs mere
Mangler du denne uges ALDI avis

Er tilbudsavisen udeblevet?

Har du ikke modtaget din tilbudsavis fra ALDI, som du plejer?

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch