Tilbudsavis fra ALDI
 1. Forside
 2. Tilbudsavis

ALDI's tilbudsavis: Se alle ugens tilbud og spotvarer

ALDI's tilbudsavis

Tilbudsavis fra fredag 24/9 til torsdag 30/9

Se alle ugens gode tilbud og spændende spotvarer. Bemærk at der lander nye spotvarer i butikkerne hver mandag og torsdag.

Læs tilbudsavisen
ALDI's TV-reklamer

Har du set ALDI's nye tv-reklamer?

Syng med på de sjove tekster i ALDI's nye reklamefilm.

Filmene tager udgangspunkt i velkendte musik hits, og teksterne er skrevet om så de passer til hverdagen.

ALDI’s tilbudsavis er til din fordel

I ALDI er vi stolte af vores tilbudsavis. Det er nemlig her, vi hver uge samler de bedste tilbud for ugen, så du kan hente inspiration til ugens indkøb – og spare penge på dine dagligvarer.

I vores tilbudsavis bliver du præsenteret for de mange gode tilbud, som både gælder dagligvarer, tøj og mange andre spændende ting. Så er du klar til at gøre et kup, når dine favoritter kommer på tilbud. Du kan også bruge tilbudsavisen til at planlægge ugens måltider. Hvis du tager udgangspunkt i nogle af de varer, der er på tilbud, er der nemlig mange penge at spare på ugens madbudget. 

Ny tilbudsavis hver fredag

ALDI’s tilbudsavis gælder fra fredag til og med torsdag i ugen efter. Det vil sige, at de tilbud, du ser i avisen, kan købes i alle vores butikker fra fredag morgen og syv dage frem. Nogle tilbud kan dog være i begrænset parti og sælges muligvis hurtigt. Du kan derfor med fordel holde dig opdateret i vores tilbudsavis, så du ved, hvad du skal gå efter.

Få ALDI's tilbudsavis, som du ønsker det

Alle kan få adgang til ALDI’s tilbudsavis, og du kan vælge den måde, der passer dig bedst:

 • Få tilbudsavisen med posten
  Har du sagt ja tak til reklamer, og bor du i nærheden af en ALDI-butik, vil du automatisk modtage ALDI's tilbudsavis med posten.
  Bor du i de områder, hvor ALDI's tilbudsavis ikke distribures, kan du modtage avisen på en af de andre måder. 
 • Find tilbudsavisen på aldi.dk
  Her på vores hjemmeside kan du finde den gældende tilbudsavis OG den kommende tilbudsavis. Så kan du orientere dig om de bedste tilbud i god tid.
 • ALDI’s app
  Du kan downloade vores app gratis i en Android-version i Google Play Store og i en iOS-version i Apple App Store.
 • På minetilbud og etilbudsavis
  Hvis du bruger tilbudsportalerne: minetilbud eller tilbudsavis, kan du også finde ALDI’s tilbudsavis her.
 • ALDI’s nyhedsbrev
  Den letteste måde at få fat i vores tilbudsavis, er faktisk ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sender vi dig automatisk en mail med udvalgte tilbud og link til tilbudsavisen. Vores nyhedsbrev udkommer hver torsdag og søndag. 

Værd at vide, når du læser vores tilbudsavis

For at få flest fordele af vores tilbudsavis, kan det være rart at vide, hvordan vi præsenterer vores tilbud i ALDI. Derfor får du her en kort introduktion til, hvad forskellen er på tilbud og spotvarer, og hvordan de ser ud i avisen:

Prisboks

Tilbud
I ALDI har vi et stort sortiment af faste varer i butikkerne. Det har vi bl.a. for, at du altid kan finde de dagligvarer, du plejer at købe hos os. Så slipper du for at gå forgæves og kan nøjes med at handle ét sted.

Hver uge udvælger vi en række varer fra det faste sortiment, som vi sætter på tilbud. Det betyder, at den pris, du normalt køber varen til, er reduceret.

 • Tilbudsprisen er den pris, som i avisen fremgår af det røde prisskilt.
 • Nogle gange vil prisnedsættelsen også fremgå i procent. Besparelsen vises med en gul bjælke øverst på det røde prisskilt.
Spot prisboks

Spotvarer
Udover det faste sortiment har vi i ALDI også mange spotvarer. Det er varer, som vi kun forhandler i en kortere periode, og som du i den periode kan købe til en ekstra stærk pris. Spotvarerne er både friske varer og tøj, ting, elektronik, legetøj etc.

 • De dagligvarer, som er spotvarer, er i avisen markeret med en rød tekstboks, hvor der står SPOT.
gælder fra info boks

Nye spotvarer mandag og torsdag
Hver eneste tilbudsavis indeholder en særlig gruppe spotvarer, som ikke inkluderer dagligvarer. Det kan fx være tøj, håndklæder, sengetøj, køkkenudstyr, kontorartikler og børneting. Disse spotvarer har vi hver uge inddelt i to grupper, hvor den ene gruppe af spotvarer kan købes i butikkerne hver mandag, og den anden gruppe spotvarer kan købes hver torsdag. På den måde er der altid noget nyt at komme efter, når du handler i ALDI.

 • Spotvarerne mandag og torsdag finder du på de sidste sider i tilbudsavisen.
 • Du kan altid tjekke, hvornår varerne er på tilbud, ved at se datoen i det øverste venstre hjørne på venstre side i vores tilbudsavis.

 

Overblik over ugens tilbud i ALDI:

Fredag: Masser af tilbud på dagligvarer og spotvarer

Mandag: Nye spotvarer (non-food)

Torsdag: Nye spotvarer (non-food)

ALDI’s tilbudsavis er FSC-mærket

Vi er selvfølgelig glade for, at der er så mange, der gerne vil modtage vores tilbudsavis i det trykte udgave. Og vi er samtidig bevidste om, at vi af den grund forbruger en del papir.

Derfor har vi i ALDI valgt at trykke vores tilbudsavis på FSC-certificeret genbrugspapir. FSC står for Forest Stewardship Council, og er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. Med dette mærke viser vi, at vi ikke forbruger mere papir, end skovene kan nå at reproducere. 

Til dig, der ønsker ALDI's tilbudsavis med posten

Vélg ALDI'er avis p' Nej Tak+

Nej tak+

Har du sagt nej tak til reklamer? Få ALDI's tilbudsavis alligevel.

Læs mere
Mangler du denne uges ALDI avis

Er tilbudsavisen udeblevet?

Har du ikke modtaget din tilbudsavis fra ALDI, som du plejer?

Læs mere

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.