Tilbudsavis fra ALDI
 1. Forside
 2. Tilbudsavis

ALDI's tilbudsavis

Se aktuelle og kommende tilbudsaviser - ALDI holder fortsat åbent i 120 butikker.

ALDI's tilbudsavis gælder fra fredag morgen til torsdag aften. Her kan du se og bladre i denne og næste uges tilbudsavis. 

OBS: Følg med i vores ophørsudsalg og se, hvad der gælder for din butik. I alle åbne butikker gælder tilbudsavisen stadig.

ALDI's tilbudsavis

Denne uges tilbudsavis (24.03-30.03)

Se alle ugens gode tilbud og spændende spotvarer i den aktuelle tilbudsavis. Bemærk at der lander nye spotvarer i butikkerne hver fredag.

SE DEN AKTUELLE TILBUDSAVIS
ALDI's tilbudsavis

Næste uges tilbudsavis (31.03-06.04)

Se næste uges tilbudsavis her. Tilbuddene starter fredag morgen. Den kommende tilbudsavis udskiftes hver torsdag aften klokken 22.00

SE DEN KOMMENDE TILBUDSAVIS

ALDI’s tilbudsavis er til din fordel

I ALDI er vi stolte af vores tilbudsavis. Det er nemlig her, vi har samlet alle  ugens tilbud, så du kan hente inspiration til dit næste indkøb – og spare penge på dine dagligvarer.

I vores tilbudsaviser bliver du præsenteret for de mange gode tilbud, som både gælder dagligvarer, tøj og andre spændende ting. Så kan du være klar til at gøre et kup, når dine favoritter kommer på tilbud. Du kan også bruge tilbudsavisen til at planlægge ugens måltider. Hvis du tager udgangspunkt i nogle af de varer, der er på tilbud, er der nemlig mange penge at spare på ugens madbudget. I ugens tilbudsavis kan du altid regne med at finde et stort udvalg af både food og non-food varer. Vi sørger for, at der er attraktive tilbud på dagligvarer som eksempelvis frisk frugt og grønt, pålæg, mejeriprodukter, økologi og meget mere. 

Ny tilbudsavis hver fredag

ALDI’s tilbudsavis gælder fra fredag til og med torsdag i ugen efter. Det vil sige, at de tilbud, du ser i avisen, kan købes i alle vores butikker fra fredag morgen og syv dage frem. Nogle tilbud kan dog være i begrænset parti og sælges muligvis hurtigt. Du kan derfor med fordel holde dig opdateret i vores tilbudsavis, så du ved, hvad du skal gå efter.

Få ALDI's tilbudsaviser med post, e-mail eller i app'en 

Alle kan modtage ALDI’s tilbudsavis, og du kan vælge den måde, der passer dig bedst:

 • ALDI’s nyhedsbrev
  Den letteste måde at få fat i vores tilbudsavis, er faktisk ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sender vi dig automatisk en mail med aktuelle tilbud og link til tilbudsavisen. Vores nyhedsbrev udkommer hver mandag, torsdag og søndag. 
 • Find tilbudsavisen på aldi.dk
  Her på vores hjemmeside kan du finde den gældende tilbudsavis OG den kommende tilbudsavis. Så kan du orientere dig om de bedste tilbud i god tid.
 • ALDI’s app
  Du kan downloade vores app gratis i en Android-version i Google Play Store og i en iOS-version i Apple App Store.
 • På minetilbud og etilbudsavis
  Hvis du bruger tilbudsportalerne: minetilbud eller tilbudsavis, kan du også finde ALDI’s tilbudsavis her.
 • Få tilbudsavisen med posten
  Har du sagt ja tak til reklamer, og bor du i nærheden af en ALDI-butik, vil du automatisk modtage ALDI's tilbudsavis med posten.
  Bor du i de områder, hvor ALDI's tilbudsaviser ikke distribueres, kan du modtage avisen på en af de andre måder. 
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch