10-kampen

Lækre og nemme opskrifter

Kræftens Bekæmpelse sætter i samarbejde med ALDI fokus på forebyggelse af kræft med 10-kampen. Vidste du, at 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges? Og at det kun kræver en lille indsats at leve sundere – og længere? Så er 10-kampen det perfekte sted at starte! Her får du nye, sunde vaner og nemme tips til hverdagen. Og så bliver du endda guidet hele vejen af skønne Lene Beier og fantastiske Micki Cheng.

14 lækre og nemme opskrifter
Husk også at købe opskriftsbogen "Lækre og nemme opskrifter", hvor du får 14 lækre og sunde opskrifter sammen med en masse gode øvelser, og hvor du samtidig støtter befolkningsundersøgelsen "Kost, kræft og helbred". Bogen sælges kun i ALDI.

Tilmeld dig 10-kampen nu og bliv guidet gennem 10 udfordringer i 10 uger - det bliver rigtig sjovt. Det er hverken en livsomlægning eller et maratonløb. Det er både nemt og overskueligt.

Som deltager i 10-kampen er du automatisk med i lodtrækningen om spændende præmier – bl.a. et rejsegavekort på 30.000 til Club La Santa.

Uge 3 - Drik færre kalorier

Hvordan kan du drikke færre kalorier?
Denne uges udfordring er ikke fysisk krævende som i sidste uge – men stiller derimod krav til din viljestyrke. Alt afhængigt af hvordan dine vaner er, kan du tage forskellige udfordringer. Du skal som minimum undgå sodavand, saft og energidrikke, men hvis du i forvejen ikke drikker dem, kan du tage udfordringen på niveau 2. Du kan også vælge at tage udfordringen både på niveau 1 og 2 – det er helt op til dig.
   
Niveau 1: Undgå sodavand, saft og energidrikke
Niveau 2: Skær ned på juice, smoothie, samt brug af sukker og fed mælk i kaffe og te

Er sukkersødede drikkevarer virkelig så farlige?
Det er vigtigt at pointere, at det er en myte, at sukker isoleret set giver kræft. Men for meget sukker er med til, at du tager på i vægt. Kræftens Bekæmpelse har stærk forskningsmæssig baggrund for at konkludere, at overvægtige har forøget risiko for i hvertfald 13 kræftformer, bla. kræft i tyk- og endetarm, spiserøret, bugspytkirtlen, nyrerne, galdeblæren, mavesækken og brystkræft. Risikoen for kræft stiger, jo mere du vejer. I forhold til brystkræft har man beregnet, at en kvindes risiko øges med 6 pct. for hver 5 kilo hun tager på. Sukkersødede drikkevarer indeholder mange skjulte kalorier, som medfører en øget risiko for overvægt – og dermed øger din risiko for at udvikle kræft.

Alternativer til sukkersødede drikkevarer

RIVER

Danskvand med citrus

Ekskl. pant

2,25
Pr. flaske 0,5 l | 4,50/l
Danskvand med citrus

ØKOLIVET

Økologisk rødbedesaft

Smagt til med citron.

8,95
Pr. stk. 500 ml | 17,90/l
Økologisk rødbedesaft

ØKOLIVET

Økologisk knækbrød

Vælg mellem flere varianter.

14,25
Pr. pakke 150 g | 95,00/kg
Økologisk knækbrød
Beklager! Denne vare er ikke længere tilgængelig.

MADAME BUTTERFLY

Sesam crisp bread

SPOTVARE 10,-
Pr. pakke 200 g |50,00/kg
Sesam crisp bread

Bridge

Digestive

Bedst i test i Berlingske (september 2017)

4,95
Pr. stk. 400 g | 12,38/kg
Digestive

ØKOLIVET

Økologisk nøddemix

Vælg mellem 2 varianter.

14,95
Pr. pose 125-135 g | Maks. 119,60/kg
Økologisk nøddemix

ØKOLIVET

Økologiske soft frugter

Vælg mellem flere varianter.

19,95
Pr. stk. 200 g | 99,75/kg
Økologiske soft frugter

ØKOLIVET

Økologiske rosiner

12,95
Pr. stk. 250 g | 51,80/kg
Økologiske rosiner

Se de forrige ugers udfordringer

Uge 1 - Spis mere groft

I denne første udfordring skal du spise mere groft, end du måske plejer.

Læs mere

Uge 2 - Bevæg dig i arbejdstiden

I den anden udfordring handler det om at få mere bevægelse ind i din daglige arbejdsrytme..

Læs mere
Fodnoter og juridiske henvisninger
*
Bemærk venligst at denne vare kun sælges i begrænset antal. Varen kan derfor være udsolgt.
**
Bemærk venligst at denne vare ikke er tilgængelig i alle vores buikker. Hvis varen ikke er tilgængelig i din foretrukne ALDI, vil vi gøre vores bedste for at finde varen i en anden butik nær dig.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.