10-kampen

Lækre og nemme opskrifter

Kræftens Bekæmpelse sætter i samarbejde med ALDI fokus på forebyggelse af kræft med 10-kampen. Vidste du, at 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges? Og at det kun kræver en lille indsats at leve sundere – og længere? Så er 10-kampen det perfekte sted at starte! Her får du nye, sunde vaner og nemme tips til hverdagen. Og så bliver du endda guidet hele vejen af skønne Lene Beier og fantastiske Micki Cheng.

14 lækre og nemme opskrifter
Husk også at købe opskriftsbogen "Lækre og nemme opskrifter", hvor du får 14 lækre og sunde opskrifter sammen med en masse gode øvelser, og hvor du samtidig støtter befolkningsundersøgelsen "Kost, kræft og helbred". Bogen sælges kun i ALDI.

Tilmeld dig 10-kampen nu og bliv guidet gennem 10 udfordringer i 10 uger - det bliver rigtig sjovt. Det er hverken en livsomlægning eller et maratonløb. Det er både nemt og overskueligt.

Som deltager i 10-kampen er du automatisk med i lodtrækningen om spændende præmier – bl.a. et rejsegavekort på 30.000 til Club La Santa.

Uge 8: Tjek din hud

I denne uge skal du tjekke din hud

Vi danskere elsker solens stråler, der giver os både lys og varme. Alligevel glemmer vi at søge den nødvendige skygge og beskytte os med dækkende tøj og solcreme. Når vi bliver solskoldede og forbrændte, går det hurtigt over. Men vores hud husker alle de gange, hvor vi har fået for meget sol på kroppen.

I Danmark konstateres der hvert år ca. 2.250 nye tilfælde af modermærkekræft - men alligevel tjekker 4 ud af 10 danskere aldrig deres hud for tegn på kræft.

Denne uges udfordring er derfor, at du som minimum skal tjekke alle dine modermærker. Og hvis solen titter frem, så vær meget gerne opmærksom på de tre solråd: skygge, solhat og solcreme.

DERMA

Solbeskyttelse

Flere varianter.

SPOTVARE 49,-
Pr. stk. 150 - 200 ml | Maks. 326,67/l
Solbeskyttelse

Se de forrige ugers udfordringer

Uge 1 - Spis mere groft

I denne første udfordring skal du spise mere groft, end du måske plejer.

Læs mere

Uge 2 - Bevæg dig i arbejdstiden

I den anden udfordring handler det om at få mere bevægelse ind i din daglige arbejdsrytme..

Læs mere

Uge 3 - Drik færre kalorier

Denne uges udfordring skal du som minimum undgå sodavand, saft og energidrikke.

Læs mere

Uge 4 - Drop cigaretterne

I denne uge skal du holde dig helt fra rygning og droppe cigaretterne og andet tobak.

Læs mere

Uge 5 - Pas på vægten

I den femte uge handler det om at passe på vægten og spise lidt mindre.

Læs mere

Uge 6 - Undgå alkohol

I denne uge skal du undgå alkohol.

Læs mere

Uge 7: Dyrk motion dagligt

I denne uge skal du motionere lidt mere i din fritid

Læs mere
Fodnoter og juridiske henvisninger
*
Bemærk venligst at denne vare kun sælges i begrænset antal. Varen kan derfor være udsolgt.
**
Bemærk venligst at denne vare ikke er tilgængelig i alle vores buikker. Hvis varen ikke er tilgængelig i din foretrukne ALDI, vil vi gøre vores bedste for at finde varen i en anden butik nær dig.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.