10-kampen

Lækre og nemme opskrifter

Kræftens Bekæmpelse sætter i samarbejde med ALDI fokus på forebyggelse af kræft med 10-kampen. Vidste du, at 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges? Og at det kun kræver en lille indsats at leve sundere – og længere? Så er 10-kampen det perfekte sted at starte! Her får du nye, sunde vaner og nemme tips til hverdagen. Og så bliver du endda guidet hele vejen af skønne Lene Beier og fantastiske Micki Cheng.

14 lækre og nemme opskrifter
Husk også at købe opskriftsbogen "Lækre og nemme opskrifter", hvor du får 14 lækre og sunde opskrifter sammen med en masse gode øvelser, og hvor du samtidig støtter befolkningsundersøgelsen "Kost, kræft og helbred". Bogen sælges kun i ALDI.

Tilmeld dig 10-kampen nu og bliv guidet gennem 10 udfordringer i 10 uger - det bliver rigtig sjovt. Det er hverken en livsomlægning eller et maratonløb. Det er både nemt og overskueligt.

Som deltager i 10-kampen er du automatisk med i lodtrækningen om spændende præmier – bl.a. et rejsegavekort på 30.000 til Club La Santa.

Uge 7: Dyrk motion dagligt

I denne uge skal du motionere lidt mere i din fritid

Det handler om at bevæge sig – og hvert skridt tæller! Din krop er skabt til at bevæge sig, den har brug for det, og den kan faktisk lide det. Motion giver energi, overskud og er med til at holde dig i god form. Motion styrker også dit hjerte og dit kredsløb. Sidst, men ikke mindst, nedsætter fysisk aktivitet din risiko for at udvikle kræft.

Blot 30 minutters bevægelse om dagen har en effekt på dit helbred. Du behøver hverken at dyrke en sportsgren eller at melde dig ind i et fitnesscenter, for der er masser af gode alternativer, når du vil have mere bevægelse ind i din hverdag. Målet er at skabe gode vaner og gøre dig opmærksom på de små ting, som kan gøre en stor forskel for dig.

1.      Bevæg dig dagligt i mindst en halv time i din fritid

2.      Forskning har vist, at motion i hverdagen forebygger brystkræft, tyktarmskræft og livmoderkræft.

Hvis du synes, at det er svært at finde tid til 30 minutters sammenhængene bevægelse, kan du også sagtens bevæge dig 3 x 10 minutter om dagen. Du bestemmer selv. Og hvem ved? Måske har du endda mod på endnu mere? Rigtig god fornøjelse!
 

8 skridt der gør motion i hverdagen lidt nemmere

1. Vælg motion som du kan lide

2. Lav faste rutiner og planlæg realistisk

2. Sæt udfordrende, men realistiske mål

3. Husk at fejre dine sejre undervejs

5. Gør det enkelt

6. Mind dig selv om, hvor godt det føles bagefter

7. Motionér sammen med andre – hvis du kan og har lyst

8. Konkurrér med dig selv

Få fitness-udstyret i orden

Klik her

Se de forrige ugers udfordringer

Uge 1 - Spis mere groft

I denne første udfordring skal du spise mere groft, end du måske plejer.

Læs mere

Uge 2 - Bevæg dig i arbejdstiden

I den anden udfordring handler det om at få mere bevægelse ind i din daglige arbejdsrytme..

Læs mere

Uge 3 - Drik færre kalorier

Denne uges udfordring skal du som minimum undgå sodavand, saft og energidrikke.

Læs mere

Uge 4 - Drop cigaretterne

I denne uge skal du holde dig helt fra rygning og droppe cigaretterne og andet tobak.

Læs mere

Uge 5 - Pas på vægten

I den femte uge handler det om at passe på vægten og spise lidt mindre.

Læs mere

Uge 6 - Undgå alkohol

I denne uge skal du undgå alkohol.

Læs mere
Fodnoter og juridiske henvisninger
*
Bemærk venligst at denne vare kun sælges i begrænset antal. Varen kan derfor være udsolgt.
**
Bemærk venligst at denne vare ikke er tilgængelig i alle vores buikker. Hvis varen ikke er tilgængelig i din foretrukne ALDI, vil vi gøre vores bedste for at finde varen i en anden butik nær dig.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.