Drikkevarer - Sluk tørsten i vores udvalg af kolde og varme drikke

Drikkevarer til hverdag og fest 

Morgen og aften, hverdag og fest. I ALDI finder du alle de drikkevarer, du har brug for. For ikke alene er væske en vigtig del af vores behov, det er samtidig også noget, der kan løfte et måltid og din energi.

I ALDI byder vi på et bredt sortiment af drikkevarer – lige fra lækre juices, kaffe og te til sodavand, tonic og øl. Og vælger du én af vores mange egne mærker i ALDI, kan du være sikker på en god smag til en lav pris. 

Juice

Juice til morgenbordet

En god morgen er den bedste start på dagen. Der skal energi til kroppen, så du er klar til et langt program. Et lækkert glas juice er en let og velsmagende måde at tanke op på læske, og i ALDI finder du utallige smagsvarianter til gode priser.

Hos os kan du få klassisk appelsin-, æble- eller tropejuice, og flere fås også i økologiske varianter. Du finder også andre varianter som økologisk rødbedesaft, ananas juice og tranebær saft på hylderne i ALDI. 

Et koncentreret kick får du med vores anmelderroste ingefærshot eller ingefær/gurkemeje fra vores økologiske mærke ØKO-LIVET.  

breaker
Kaffe

Kaffe efter din smag

Morgen, middag og aften. Vi er mange, der elsker kaffe – og det gør vi bestemt også i ALDI. Derfor går vi højt op i kvaliteten og produktionsmetoderne for vores kaffe, så du kan få den bedste smag hver gang.

På hylderne finder du både formalet kaffe, kaffebønner og kaffekapsler fra vores egne mærker Moreno, Markus, Combo, Kena og Økolivet.

Te til alle tider
Er du passioneret tedrikker, eller nyder du en enkelt kop om eftermiddagen? I ALDI finder du et bredt udvalg af kvalitetste til gode priser. Der er mange smagsvarianter, så både du og dine får den smag, I bedst kan lide.  

breaker
Iskaffe - Opskrift
breaker
voksen drikke

Ekstra godt i glasset

Skal der forkælelse i glasset, eller er der noget, der skal fejres, finder du masser af dejlige drikkevarer i ALDI til lave priser. Det gælder fx et stort sortiment af smagfulde øl, hvor du får ekstra meget for pengene med Humleby.

Humleby er ALDI's egne specialøl, og serien byder på både almindelige øl (33 cl) og specialøl (50 cl). Prøv fx:

  • Specialøl: Brown Ale, IPA og Stout
  • Alkoholfri øl 
  • Pilsner
  • Guldøl 
Energi drikke

Sodavand, tonic og energidrikke

”Flying Power” er navnet på de tre nye energidrikke, du kan få i ALDI. Energidrikkene er læskende som sodavand og opkvikkende på grund af den koffein, der er tilsat. De tre drikke varierer i smag og sukkerindhold, så du kan vælge mellem en ”Original”, en ”Zero” (uden tilsat sukker) og en ”Raspberry Strike”.  

Energidrikke er ikke egnet til børn og unge under 18 år.

Sodavand og tonic med stor smag til små priser
Er drinks blandt dine foretrukne drikkevarer, kommer du godt fra start med vores Mediterranean tonic og Ginger Beer fra River, ALDI’s eget mærke. Her finder du også et stort udvalg af sodavand i forskellige størrelser og til faste lave ALDI-priser. 

breaker

Se mere om drikkevarer i ALDI's univers

Vin

I ALDI er det enkelt at finde kvalitetsvin til gode priser

Læs mere

River

Læskedrikke med eller uden brus til billige priser.

Læs mere
ØKOLIVET - ALDI's egen økologiske serie

ØKOLIVET

Gå efter ØKOLIVET, når du handler i ALDI. Her finder du masser af økologiske varer til lave priser.

Læs mere
Vegan Time

Vegan Time

Få råd til en vegansk hverdag med Vegan Time fra ALDI. Her er plantedrikke og måltider til faste, lave priser.

Læs mere
se alle vores varer
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch