Fisk og skaldyr til lave priser i ALDI

Rødspættefileter med kogte kartofler og persillesovs. Fiskefrikadeller med remoulade. Ovnbagt laks med pasta, salat eller lunt brød.

I ALDI er det let at få lækre fisk til lave priser. Her kan du finde et udvalg af de mest populære fisk, som også kan tilberede på mange forskellige måder. Så er der både noget til børn og de voksne, som vil eksperimentere mere med tilberedningen.

Fisk er en letfordøjelig proteinkilde og indeholder vigtige næringsstoffer som bl.a. omega 3-fedtsyrer og vitamin D. Derfor er det et godt alternativ til kød og et forfriskende indslag på madplanen, når der skal noget lettere på bordet.  

MSC mærket fisk

Rigtig mange af de fiskevarer, du finder i ALDI, er mærket med enten MSC eller ASC ­- begge internationalt, anerkendte mærker, der står for et mere bæredygtigt fiskeri. I vores eget mærke, Golden Seafood, finder du fx både fiskefars, -deller, rødspætter, rejer, sild og torsk med MSC-mærke, og leder du efter laks eller røget ørred, vil du se et ASC-mærke på pakken. Vil du vide mere om, hvad mærkerne betyder, kan du få et hurtigt overblik i vores mærkningsordning.  

fisk breaker

Fisk, der frister 

Det kan lyde lækkert - sådan en friskfanget fisk - men hvad stiller op med sådan et stykke laks? Og hvordan får man overbevist børnene om, at fisk er en ny familiefavorit? På travle hverdage er det ikke altid lige i køkkenet, at kreativiteten blomstrer, så her er der hjælp at hente! Vi har nemlig samlet et par opskrifter med fisk, så du ganske let - og i nogenlunde tid - kan servere en fristende anretning for dig, dine venner eller hele familien.

Opskrift på smørstegte rødspætter
fisk breaker
Fiskefrikadeller med rørt remulade - Opskrifter fra ALDI.

Fiskefrikadeller med rørt remulade

Læs mere
Opskrift - Ristet rugbrød med gravad laks og fennikel-slaw

Ristet rugbrød med gravad laks og fennikel-slaw

Læs mere
Grillede kæmperejer og torskeloins med bacon

Grillede kæmperejer og torskeloins med bacon

Læs mere
Stegt krydret laks med tortellini og blomkål - Opskrifter fra ALDI

Stegt krydret laks med tortellini og blomkål

Læs mere
fisk breaker

Golden Seafood er ALDI's eget mærke

En sildemad eller en rugbrød med friskefrikadeller? ALDI's eget mærke byder på mange muligheder, hvis du vil ha fisk på bordet - både frokost og aften. Alle produkter fra Golden Seafood er certificeret, når det er muligt, og bærer enten MSC- eller ASC-mærket. Læs mere om Golden Seafood her og se det store udvalg i din lokale ALDI.

Golden seafood

I ALDI gør vi os umage for, at du altid kan få gode varer til de bedste priser. Derfor arbejder vores indkøbsafdeling hele tiden med at optimere vores indkøb, sikre en høj kvalitet og en lav pris på alle dine dagligvarer.  Se flere varer og få et hurtigt overblik over vores sortiment: 

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch