ALDI vinder B.T.s pristjek 2 gange i 2022 

I ALDI er vi stolte af vores gode kvalitet og lave priser. At spare dine penge og gøre hverdagen billigere er nemlig det, vi er allerbedst til!

Sidste år kunne vores lave priser tage æren for hele to vindertitler i B.T.s pristjek. Den første gang i juli, hvor almindelige dagligvarer blev pristjekket, og den anden gang i december, hvor det var klassiske julevarer, der var i fokus.

Flere ALDI-produkter er også blevet kåret som 'Bedst i test' eller 'Bedst til prisen' i forskellige, uafhængige forbrugertests. Så tag et kig på udvalget her, og se alle de gode tilbud i ugens tilbudsavis

Testvinder Breaker
BT's champange test

B.T.s champagnetest

"VILDT imponerende" "Godt, godt, godt køb her" Sådan lyder det, når B.T.s vinspecialist Tobias Liechti anmelder ALDI's Champagne Reserve til 5 stjerner i denne test.

Testvinder champagne

Vine, der vinder priser

BT's Portvinstest

B.T. Portvins blindsmagning

»Det her er rigtig lækkert, den har alt, hvad den skal have.« Sådan lyder det, når B.T.s vinspecialist Mikkel Nielsen anmelder ALDI's portvin Souza til 5 stjerner i denne test.

Testvinder Breaker
Testvinder champange

God smag i glasset

Testvinder Breaker
Testvinder champange

Tænd grillen og smag på en vinder

Testvinder Breaker

Is og snacks med stor smag til prisen

OBS! Enkelte testvindere kan være sæsonvarer og er derfor ikke tilgængelige i ALDI året rundt.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch