Asgaard oste fra ALDI

Ost fra Asgaard er hverdag, når det er bedst

Asgaard

På morgenbordet, til eftermiddagskaffen og på en knækbrød, når det skal gå stærkt, eller når du flader ud foran skærmen. En god skive ost hører til mange af hverdagens små højdepunkter.

Stor smag til små priser
I ALDI’s eget mærke, Asgaard, finder du et stort sortiment af forskellige oste til priser, der gør det endnu lettere at nyde den gode smag. Så er der også plads til at vælge din egen favorit, den børnene bedst kan lide og så lige en ekstra skiveskåret til madpakken.

I sortimentet finder du også den cremede blå- og hvidskimmelost Cremedania og den danske klassiker Danablu, som gør sig ekstra godt på ristet rugbrød eller som en del af et ostebord.

Oste fra Asgaard fås både i hele stykker og i skiver. 

Asgaard

Dansk ost med ære og kvalitet

Asgaard har taget sit navn fra den nordiske mytologi. Det bemærker du også hurtigt, når du ser det brede udvalg af oste med navne som Freja, Odin, Thor, Balder og Loke.

Det nordiske univers fortæller også noget om oprindelsen. For alle oste fra Asgaard er produceret af danske råvarer og i Danmark. Derfor byder hver og en på den friskhed og kvalitet, som de danske mejerier er kendte for. 

Fra mild og mellemlagret til stærkere smag
I Asgaard er der en variant for enhver oste-elsker. Her finder du alt fra de milde og mellemlagrede oste til de stærkere udgaver og naturligvis også én med kommen. Ostene Odin, Thor, Balder og Loke fås i hele stykker á ca. 650-850 gram og skiveskåret i praktisk bordpak á 250-300 g.

Asgaard

Ost kan også toppe et måltid

Ostene fra Asgaard kommer også til sin ret, når du vil lave frokost og aftensmad. Prøv fx din favoritost i en klassisk toast som en hurtig og lækker frokost eller et nemt og lunt mellemmåltid. Den enkle version er med skinke og ost, med de kan varieres i det uendelige alt efter smag og behag. Hvis du foretrækker vegetarisk, kan du forsøge dig med en delikat kombination af ost, tomat, avocado og lidt røget paprika.

Som start eller slut på en dejlig middag
Til aften kan du opgradere din suppe ved at servere ostegratineret brød, som også fungerer godt som appetizers. Har du gæster, er det også hyggeligt at slutte måltidet af med en kiks, en god skive ost og lidt knasende sprødt eller noget dejlig sødt.

Find det store udvalg fra Asgaard i køledisken ved siden af pålægget i din lokale ALDI.  

Alle ALDI's mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch