Asia Green Garden i ALDI
  1. Forside
  2. Vores varer
  3. Asia Green Garden

Asia Green Garden er asiatiske favoritter 

Iddeel - det naturlige valg

Med Asia Green Garden kan du invitere venner og familie på et smagseventyr, der begynder i dit køkken. De mange saucer, krydderier og tilbehør i serien gør det let at afprøve nye opskrifter og eksperimentere med anderledes smagsnuancer. Du kan også vælge en lækker færdigret, som på kort tid fremkalder duften af et indbydende måltid og sender tankerne på tur mod Asien.

Saucer og marinader med masser af smag
I det asiatiske køkken er friske grøntsager og ris en vigtig del af måltidet, men det er ofte saucen og marinaderne, der giver retten den perfekte balance mellem det stærke, det søde og det syrlige.

Derfor har vi i Asia Green Garden udvalgt de bedste og mest populære saucer og marinader til dig, så du let kan trylle smagen frem i de retter, du tilbeder derhjemme. Saucerne kan også serveres som tilbehør, så man selv kan dosere efter smag og behag.

Iddel bodylotion og bodywash

Hurtige retter til travle dage

På hverdage kan det være rart med en ekstra lille oplevelse ved middagsbordet. Og så er det en stor fordel, at maden ikke tager lang tid til at tilberede. Med Asia Green Garden kan du vælge mellem flere fristende færdigretter med stor smag til lave priser.

Prøv for eksempel de velsmagende risretter, som blot skal varmes et par minutter i mikroovnen eller den delikate kyllingesuppe, som er hurtig at varme op i en gryde. Hvis du selv vil sætte dit eget præg på måltidet, kan du let supplere med fx bambusskud fra Asia Green Garden eller snittede gulerødder og andet grønt. 

Instant nudler i flere varianter
Asia Green Garden har også flere varianter af de populære instant nudler, som hitter blandt både børn, unge og voksne. Med par deciliter kogt vand i koppen har du på få minutter et lækkert varmt og smagfuldt måltid, som kan gøre det ud for en let frokost eller et større eftermiddagsmåltid.

Asia olie

Den rigtige smag med Asia Green Garden

Vil du slå dig løs som ægte orientalsk mesterkok, får du også brug for en god olie med en anden smag end den traditionelle rasp- eller olivenolie. Det giver nemlig en mere harmonisk smag i retten.

Prøv for eksempel den smagfulde sesamolie fra Asia Green Garden, som fuldender oplevelsen af det autentiske asiatiske køkken. Du kan selvfølgelig også bruge olien i forskellige marinader og dyppelser.

Nye madoplevelser til lave ALDI-priser
Gør dig klar til et nyt smagseventyr, og gå på opdagelse i det store sortiment fra Asia Green Garden. Du finder hele udvalget i din lokale ALDI, hvor du kan være sikker på de velkendte, lave ALDI-priser. 

Se hele vores udvalg af egne mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch