Børn & baby

Børn & baby

Måske er dit barns skoletaske allerede pakket og klar til skolestart, eller måske mangler der liige et par ting til at få den helt rigtige start på det nye skoleår. I ALDI kan du netop nu købe alt fra en skoletaske til penalhuse og smarte madkasser med søde motiver. Se udvalg her.

Og kunne du tænke dig at vinde et skolestarts-kit med skoletaske, penalhus, madkasse m.m., så deltag i konkurrencen "Klar, parat, skolestart".
Konkurrencen er nu slut, og vinderne vil blive kontaktet.

Klar, parat, skolestart

Kunne du tænke dig at vinde et skolestarts-kit til dit barn?

Deltag i konkurrencen

Find inspiration til det gode børneliv - se tilbud på skoletasker, penalhuse, legetøj - og se vores idéer til børnevenlige opskrifter

Børn & leg

Legetøj, bøger og meget andet til børn i alle aldre.

Læs mere

Frisk melonpizza

Læs mere

Boller i karry

Læs mere

Fastelavnsboller

Læs mere

Vibelle - en naturlig og skånsom start på livet

Hos ALDI har vi alle nødvendige produkter til din baby, som sikrer, at du kun behøver at gå ét sted hen for at handle. Vores babysortiment byder på både pleje, bleer og mad, der er prydet med alle de gode mærker. Vores Vibelle produkter er skånsomme og gode for både miljøet, dit barn og dig. Så du behøver ikke at bekymre dig om allergifremkaldende stoffer.

Vibelle har Svanemærket og Den Blå Krans fra Astma-Allergi Danmark

Bleer

Se vores udvalg af bleer fra Vibelle.

Læs mere

Babypleje

Se vores store udvalg af babypleje til den sarte babyhud.

Læs mere

Babymad

Se vores store udvalg af økologisk babymad.

Læs mere

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.