1. Forside
 2. Vores varer
 3. Brød og bake-off

Stort udvalg af brød og bake-off til små priser

Brød er en vigtig del af vores hverdag – så hvorfor ikke nyde den gode smag, når den ikke koster ekstra i ALDI? Her finder du nybagte rundstykker til dit morgenbord og masser af rugbrød, så frokosten bliver god og mættende. Du kan også få sandwichbrød, og så er der selvfølgelig alt det søde … kanelsneglene, wienerstangen og hindbærsnitterne til kaffen. Ja, kærligheden til brød kan være stor, og i ALDI kan du vælge lidt mere, for her er priserne små. 

Bagt med dansk mel
I butikkens bake-off afdeling bager vi tre gange dagligt, så her finder du altid et stort udvalg af nybagte fristelser. Prøv fx et lunt rugbrød eller franskbrød, bagt med dansk mel og klar til at servere derhjemme eller på arbejdet. Vores brød i poser byder også på flere varianter bagt med dansk mel, hvilket giver en god smag og en bæredygtig produktion. 

brød breaket

Brød i alle former - og med ekstra fuldkorn

I ALDI har vi mange slags brød og flere af dem bærer mærker som fuldkornsmærket og nøglehulsmærket. Mærkene giver dig en hurtig pejling om indholdet i brødet, så du kan lettere kan vælge de varer, der er gode for dig. 

breaker
Friskbagt morgenbrød

Nybagt morgenbrød i ALDI's bake-off

Den bedste start på dagen er fyldt med det, man holder af - og som giver god energi til kroppen, så den får de bedste betingelser for dagen.

Med nybagt brød er det let at samle alle ved morgenbordet og begynde dagen med lidt ekstra forkælelse. Og med lave priser på det lækre udvalg i ALDI's store bake-off afdeling, kan du nyde den gode smag af brød og bagværk på både hverdage og i weekenden. 

 • Vi bager flere gange dagligt
 • Mere end 30 varianter af kager og brød
 • Danske klassiskere og lune snacks (minipizza, pølsehorn)
 • Rugbrød og franskbrød bagt med dansk mel
bagerens favorit breaker
Til hverdagen

Brød til hverdagens måltider

Når frokosten skal smøres og madpakkerne laves, er brød en vigtig del af måltidet. I ALDI har vi et stort udvalg af rugbrød, både i bake-off men også i poser, hvor du får friske skiver fra Kohberg og fra vores eget mærke, Miller's. Her finder du også saftigt sandwichbrød, så du let kan tage en lækker frokost med på turen.

Til aftensmaden er brød et godt supplement, og i ALDI finder du både baguettes på hylderne og kuvertbrød på frys. Her kan du også blive inspireret til nye madoplevelser med fx cypriotiske pitabrød og luksustarteletter fra Miller's. 

breaker

Brød med mere ...

Morgen, middag eller aften. Brød går til det hele og kan sagtens gøre det ud for et lækkert måltid. Her finder du gode idéer til, hvordan du let kan lave mad og madpakker, der er fyldt med smag og ser indbydende ud. 

Pitabrød med falafel eller fiskefrikadelle

Pitabrød med falafel eller fiskefrikadelle

Læs mere
Wraps med forskelligt fyld - Opskrifter fra ALDI

Wraps med forskelligt fyld

Læs mere
Vegansk sild i sennepsdressing - Opskrifter fra ALDI

Vegansk "sild" i sennepsdressing

Læs mere
Opskrift på fuldkornstortillas med kylling og coleslaw

Fuldkornstortillas med kylling og coleslaw

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch