Delikato er alt til det store, kolde bord og madpakker fra ALDI

Delikato frister til frokost og madpakker

Landlyst

Delikato er en lang række pålægsprodukter og toppings af god kvalitet til faste lave priser. Her kan du let finde ny inspiration til madpakkerne, hvis det er tid til at udskifte de velkendte klap-sammen-madder med noget nyt og spændende.

Prøv fx de lækre kyllinge-stykker (neutrale eller marinerede) i en wrap, pita, salat eller sandwich. Og er du mere til det klassiske kødpålæg som hamburgerryg, rullepølse eller roastbeef, finder du også disse varianter hos Delikato.

Delikate tapanader
Det store udvalg af kvalitetsprodukter fra Delikato er blevet endnu større. Det betyder, at du nu kan finde endnu flere smagsvarianter på pålægsfronten og helt nye produkter. Delikato byder nemlig nu også på tapanader som pesto, hummus, aoili og tzatziki, som gør sig godt i dine sandwich eller som en del af en indbydende tapasanretning.

Bløde bleer til en flyvende start
Landlyst kylling

Pålæg i skiver til din favoritmad

Elsker du også et stykke friskbagt rugbrød med en klassisk leverpostej, saftig spegepølse eller måske en lun frikadelle? Vi har vist alle vores favoritter, når det gælder om at sammensætte den perfekte frokost.

Med Delikato kan du vælge fra det store udvalg af klassisk kødpålæg i skiver, leverpostej, frikadeller og mange forskellige varianter af spegepølse. Prøv fx den ålerøgede spegepølse, okse- eller kartoffelspegepølse.

Delikato dur også som aftensmad
Pålægsvarianterne er gode til både madpakken og til det store, kolde bord, når du får gæster eller vil forkæle familien med en dejlig frokost. Delikato kan også være en hurtig hjælp til aftensmaden, fx i form af et lækkert tag-selv bord eller lune frikadeller med flødekartofler som tilbehør. 

 

Hakket svinekød

Populære madpakker og let aftensmad

Med Delikato er det også dejligt nemt at lave populære retter som pizza, pastasalater og pølseret. Du kan nemlig både få almindelige pølser af gris eller mini-kyllingepølser, hvis du vil lave en let middagsret eller bage pølsehorn til madpakken, turen eller som en lækker, lun snack.

Nye idéer, lette at lave
Delikato har også kyllingetoppings, skinkestrimler og pepperoni, som er velegnet til fyld på hjemmelavede pizzaer i store eller små størrelser.

Det store udvalg af kvalitetsprodukter fra Delikato gør det lettere at gå kreativt til værks i dit køkken, så du kan nyde en god smagsoplevelse og overraske andre med en ny og spændende frokost. 

Lav selv lækre mini-pizzaer
Se hele vores udvalg af egne mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch