Information vedr. covid-19
Frugt og grønt på en blå baggrund

Frugt & grønt

6 om dagen

Sæt tænderne i noget friskt og grønt! Med vores store udvalg af frugt og grøntsager er der altid noget lækkert, sprødt og farverigt, du selv kan spise eller servere for andre. Vi har noget til både din morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Og det er uanset, om du bedst kan lide noget frugtigt, noget syrligt, noget blødt eller noget med bid i. Vores friske produkter gør hver dag til noget særligt.

Super 6

De officielle kostråd anbefaler, at man spiser 6 stykker frugt og grønt hver dag. Det svarer til ca. 600 g grøntsager og frugt, hvoraf mindst halvdelen gerne skal være grøntsager. Spis derfor grøntsager til alle hovedmåltider, og spis frugt og grøntsager som mellemmåltider. Så når du nemmest op på de anbefalede antal gram. 

Super 6 - ALDI

Smagfuld sundhed

Se vores bedste bud i denne uge - naturligvis til friske priser.

Se Super 6
Grøntsager

Sæsonkalender

Find ud af hvilken type frugt og grønt, der passer til de forskellige årstider i vores sæsonkalender.

Læs mere
Mand dufter til tomater

Friskhed & kvalitet

Når der gælder frugt og grønt, går vi i ekstra høj grad op i kvalitet, og vores produkter skal derfor overholde strenge kvalitetskrav.

Læs mere
Vegansk & vegetarisk - Opskrifter fra ALDI

Vegansk & vegetarisk

Er du vegetar, veganer eller fan af kødfrie dage? Så prøv en af vores lækre opskrifter uden kød.

Læs mere
Private label produkter– mærkningsordninger hos ALDI

Mærkningsordninger

I ALDI har vi en lang række produkter, der er mærket med mærker fra uafhængige mærkningsordninger.

Læs mere

Hold det friske friskt

Alle kender det: Frugter og grøntsager er kun rigtig lækre, når de er friske! Hvis et udskåret æble er blevet brunt, eller en banan er blevet blød, er det bare ikke den helt samme oplevelse at spise dem. Derfor har vi samlet vores bedste husmoderråd om frugter og grøntsager til dig her.   

Dryp æblestykker med citron

Hvis du ikke bryder dig om, at dine æblebåde eller -stykker bliver brune, så dryp noget citron ud over (f.eks. citronsaft fra vores eget mærke Økolivet).     

Æbler og bananer for sig

I frugtskåle ligger æbler og bananer ofte ved siden af hinanden. Men det er desværre ikke så godt for bananerne. Når æbler modnes udvikler de nemlig ethylen, og det kan medføre, at bananerne bliver hurtigere brune.    

Få avocado til at modne hurtigt

Avocadoer modner naturligt ved stuetemperatur, men hvis du gerne vil sætte farten op, kan du lægge dem sammen med tomater, bananer eller æbler - evt. i en pose. Så går det hurtigere.

Opbevar kartoflerne i mørke

Det var med god grund, at man i gamle dage havde såkaldte kartoffelkældre. For når kartofler skal opbevares, er det vigtigt, at der ikke kommer lys til knoldene. Det går selvfølgelig også uden en kælder, så skal du blot pakke kartoflerne ind i avispapir.

I køleskabet eller ej?

For de fleste typer frugt gælder det, at de ikke behøver at komme i køleskabet. Det modsatte er tilfældet med bær, de holder sig bedre i køleskab. For grøntsager gælder, at salat, rodfrugter og friske bælgfrugter hører til i køleskabet. Tomater og courgetter mister på den anden side hurtigt deres aroma. Derfor skal de opbevares ved stuetemperatur.   

Frasortér bær, der er blevet mast

Hvis du køber en skål med jordbær eller andre bær, kan du risikere, at enkelte bær er blevet mast. I så fald skal du hurtigst muligt fjerne dem fra bakken, da der ellers hurtigt kan dannes skimmelsvamp, som kan sprede sig til de andre bær.   

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.