Frugt og grønt på en grøn baggrund

Frisk frugt & grønt til ALDI's skarpe priser

Smag på noget sødt, syrligt og friskt. Nyd synet af farver og følelsen af noget godt. I ALDI er det let at lade sig friste af danske kartofler, økologiske æbler og søde sommerbær. Vi arbejder nemlig dagligt med at tilpasse vores sortiment, så du kan få helt friske varer og vælge blandt det, der er i sæson netop nu. Og med ekstra høje krav til vores leverandører sikrer vi dig god kvalitet til priser, hvor alle kan være med.

6 sunde tilbud hver uge
Tag for eksempel vores 6 sunde tilbud, der varierer fra uge til uge. De giver dig store besparelser, og gør det let at spise sundere og varieret.

breaker
6 om dagen

Smag på Danmark

Friskt, lokalt og fyldt med smag. De danske marker og plantager er garant for en god kvalitet, og når du har langt til den nærmeste gård, sørger vi i ALDI for, at du hver dag kan få frisk, dansk frugt og grøntsager i alle vores butikker.  

Danske varer i sæson
De danske varer fylder meget i ALDI – og ikke mindst i frugt og grønt-afdelingen. Her tilpasser vi udvalget efter de varer, der er i sæson og sætter en ære i at tilbyde vores kunder det, som årstiden byder på.

De fleste danske sæsonvarer har et lavere klimaaftryk, og med et skiftende udvalg gør vi det lettere for dig at variere din mad - både til madpakker og aftensmåltidet. 

Gulerødder fra Dan Roots

Rodfrugter ved Tange Sø

Læs mere her
Frugt fra Ørskov

Frugt fra fynske frugtplantager

Læs mere her
breaker
seks om dagen

Økologi i hverdagsklasse

Når der er fuld fart på hverdagen, skal det være hurtigt at handle. Derfor gør vi det let og billigt at vælge økologisk i ALDI. Gå efter ØkoLivet, ALDI’s eget mærke og din garanti for god kvalitet til lave priser. I frugt og grønt-afdelingen finder du også mange varer fra ØkoLivet.

Populære basisvarer – også på budget
Gulerødder, kartofler og æbler er blandt de varer, som mange bruger mest. Derfor er de også altid at finde i en økologisk version i vores butikker. Og når vi løbende tilbyder nye varer i sæson, er flere af disse også økologiske.

Ja, de økologiske varer fylder mere og mere – og i ALDI gør vi vores for at tilbyde vores kunder et økologisk alternativ, der passer til en travl hverdag – og et stramt budget. 

Økologi i hverdagsklasse
breaker
Frugt og grønt i ALDI

Frugt og grønt i løs vægt

Køb kun det, du har brug for. Med dette koncept har ALDI introduceret en genvej til dig, der kun skal bruge en enkelt sød kartoffel eller har brug for syv ferskner – og ikke seks, som der ofte er i en pakke.  Det betyder også, at du kun betaler for det frugt og grønt, du har behov for.

Spar penge og mindsk madspild
Når du kun køber det, du har brug for, gavner det både din pengepung – og vores fælles indsats mod madspild. Du slipper nemlig for at smide gamle grøntsager ud – og i ALDI undgår vi at kassere en hel pakke æbler, bare fordi ét enkelt er stødt.

Du kan selv vælge og veje udvalgt frugt og grønt i vores butikkerne. Prisen får du ved kassen, hvor du også betaler. 

TO GOOD TO GO
breaker
seks om dagen

Mere grønt i hverdagen

Har du svært ved at se, hvad du stiller op med en squash, eller har du et kål, der skal piftes op?

I ALDI vil vi gerne gøre det lettere for dig at få mere grønt i maden - også når det skal gå stærkt, være nemt og billigt. 

Lette opskrifter med grøntsager
Blandt vores opskrifter har vi samlet en kategori, hvor frugt eller grøntsager spiller hovedrollen. Her kan du måske finde svaret på, hvad du skal lave med dét, du allerede har i køleskabet – eller få nye idéer, der kan inspirere til næste uges madplan. 

Butterdejstærte med asparges

Butterdejstærte med asparges

Læs mere
Agurkesalat

Agurkesalat

Læs mere
Bulgotto med spidskål, Danablu og valnødder

Bulgotto med spidskål, Danablu og valnødder

En smagfuld ret, som du kan nyde både som hovedret eller til frokost - eller med én, du gerne vil forkæle.

Læs mere
Mere grønt i hverdagen

Mere grønt i hverdagen

Find inspiration til, hvordan du nemt kan få flere grøntsager ind i din hverdag

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch