Mænd kigger på grøntsag

Friskhed & kvalitet

Hver dag har vi over 100 forskellige slags frugt og grønt, og udvalget af økologiske produkter er stigende. Vi leverer friske varer til vores 182 butikker 6 gange om ugen, og sammen med vores leverandører gennem mange år sikrer vi, at vi kan tilbyde dig friske og kvalitetssikrede frugter og grøntsager hver dag.

Den første kvalitetskontrol af frugter, grøntsager og urter foretages allerede hos producenten og løbende igennem leveringskæden. Vores produkter testes også dagligt af uddannede ALDI-medarbejdere, inden varerne modtages på logistikcentrene. Kort derefter fragtes varerne til din lokale ALDI-butik, hvor medarbejderne har vores kvalitetshåndbog for frugt og grønt til rådighed. Derudover foretager uafhængige, akkrediterede testinstitutter og offentlige instanser regelmæssigt stikprøvekontroller. Kvalitetskontrollen gælder selvfølgelig både vores økologisk og konventionelt dyrkede frugter og grøntsager.

Mand dufter til tomater

Særligt strenge kvalitetskrav

Når det gælder frugt, grønt og urter er kvalitetskravene særligt høje. Vi lægger vægt på, at vi altid kun tilbyder dig varer, hvor eventuelle pesticidrester ligger langt under de tilladte grænseværdier. Vi forpligter alle vores leverandører til ud over de gældende lovkrav også at overholde vores strenge kvalitetskrav.

Vores kvalitetsafdeling sikrer, at vores detaljerede produktkrav overholdes bl.a. gennem vores kvalitetshåndbog, stikprøveanalyser og daglig kontrol i udvalgte butikker.

Alle vores frugt- og grøntsagsleverandører lever op til Global G.A.P standarden, som definerer obligatoriske krav til dyrkning af frugt og grønt med hensyn til sporbarhed af produkter, sikre arbejdsforhold og anvendelsen af sprøjtemidler såvel som hygiejne- og fødevaresikkerhedsbestemmelser.

Helt konkret så har vi:

  • Sat et loft over, hvor mange forskellige pesticider, der må være i de forskellige frugter og grøntsager.
  • Sat en grænseværdi for indholdet af pesticidrester på 20-30 % under EU's maksimalgrænseværdi.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.