Grøntsager

Sæsonkalender

Vores sæsonkalender

Vi har gjort det lettere at købe bevidst ind ud fra årstiden: I vores sæsonkalender kan du se, hvilken type frugt og grønt, der passer til årstiden. Ved at spise efter årstiden kan vi undgå unødig transport og skåne miljøet.    

Frugt og grønt - jordbær

Forårsudvalg: Frisk på tallerkenen

Til foråret hører naturligvis asparges. Andre typiske grøntsager, der er klar i forårsmånederne er radiser, forskellige typer salat, og nye kartofler kan også skabe variation på din tallerken. Og rabarber og de første saftige jordbær er ideelle til marmelade, tærter m.m.

Frugt og grønt - græskar

Efterår i varme farver: Tid til rodfrugter og kål

Både rodfrugter, kål og græskar egner sig perfekt til efterårets supper og gryderetter. Og porrer og fennikel kan du også tilberede mange spændende retter af. Til at tilfredsstille den søde tand er der bl.a. blommer, pærer og æbler til kager, kompot og gelé.

Frugt og grønt - courgette

Smagen af sommer: Farverige frugter og grøntsager

Med blomkål, broccoli, kartofler, kålrabi, rucola og squash kommer du hele farvepaletten rundt, og der er mulighed for utallige smagskombinationer med disse herlige grøntsager. Men også jordbær, friske hindbær, blåbær og kirsebær er en nydelse både at se på og spise.

Frugt og grønt - rosenkål

Mørke vinterdage: Vitaminer og næring til kroppen

Vinterens grøntsager tæller forskellige kålarter som hvidkål og rosenkål. Og i salater lyser julesalat med sine sart-gule farve rigtigt op i vintermørket. Du kan nyde det både i rå eller gratineret form.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch