Vores sæsonkalender
Vi har gjort det lettere at købe bevidst ind ud fra årstiden: I vores sæsonkalender kan du se, hvilken type frugt og grønt, der passer til årstiden. Ved at spise efter årstiden kan vi undgå unødig transport og skåne miljøet.
Forårsudvalg: Frisk på tallerkenen
Til foråret hører naturligvis asparges. Andre typiske grøntsager, der er klar i forårsmånederne er radiser, forskellige typer salat, og nye kartofler kan også skabe variation på din tallerken. Og rabarber og de første saftige jordbær er ideelle til marmelade, tærter m.m.
Efterår i varme farver: Tid til rodfrugter og kål
Både rodfrugter, kål og græskar egner sig perfekt til efterårets supper og gryderetter. Og porrer og fennikel kan du også tilberede mange spændende retter af. Til at tilfredsstille den søde tand er der bl.a. blommer, pærer og æbler til kager, kompot og gelé.
Smagen af sommer: Farverige frugter og grøntsager
Med blomkål, broccoli, kartofler, kålrabi, rucola og squash kommer du hele farvepaletten rundt, og der er mulighed for utallige smagskombinationer med disse herlige grøntsager. Men også jordbær, friske hindbær, blåbær og kirsebær er en nydelse både at se på og spise.
Mørke vinterdage: Vitaminer og næring til kroppen
Vinterens grøntsager tæller forskellige kålarter som hvidkål og rosenkål. Og i salater lyser julesalat med sine sart-gule farve rigtigt op i vintermørket. Du kan nyde det både i rå eller gratineret form.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer