Golden Seafood fra ALDI

Golden Seafood er fisk for enhver smag 

Golden seafood  -Så er der fisk for enhver smag

I ALDI er det let at finde fisk til både frokost og aften. For med vores eget mærke, Golden Seafood, kan du få certificeret og velsmagende fisk til hverdagspriser.  I det store udvalg finder du både friske, røgede og marinerede fisk, som gør det let at tilberede et lækkert måltid til travle hverdagsaftener og til store familiefrokoster.

En klassisk frokost med det hele
Til højtider eller til en dag, hvor der er tid. En klassisk dansk frokost kan bringe smilet frem blandt mange madelskere, og den største kending er vist sildemadden. Golden Seafood tilbyder mange varianter, så du sammen med de traditionelle, marinerede sild og karrysild også finder kryddersild, sennepssild og dildsild. Alle disse varianter er dansk produceret og MSC-mærket. 

Leder du efter noget andet eller mere end sild, finder du også skiver af røget laks eller ørred i sortimentet fra Golden Seafood. Prøv dem på et stykke brød eller med en fyldig salat og top dem med de delikate, grønlandske rejer. Så er der serveret!

Fisk med holdning

Fisk med holdning - fra Golden Seafood

Skal der mere fisk på menuen, er de ferske fiskevarianter fra Golden Seafood et godt sted at starte. Her finder du bl.a. rødspættefiletter, som er populære blandt både børn og voksne og kan varieres ift. tilberedning og tilbehør. Det samme gælder også for torske- og laksefiletterne, og med en omgang rørt torskefars er det let lave hjemmelavede fiskefrikadeller, som vækker glæde og appetit til både frokost og aften.

Fisk fra bæredygtige kilder
I ALDI vil vi gerne være med til at udbrede fisk fra bæredygtige kilder. Derfor er fisk fra Golden Seafood altid certificeret, når det er muligt. Langt de fleste produkter bærer enten ASC- eller MSC-mærket. Det betyder, at fiskene er opdrættet i dambrug på en mere miljøvenlig måde (ASC-mærke) eller svømmer frit i havet, hvor man ikke fanger flere fisk, end bestanden kan klare for at overleve (MSC-mærket).

Varmrøget laks

Let og lækkert fisk på bordet

Når det skal være hurtigt, nemt og lækkert er de varmrøgede fisk fra Golden Seafood det helt rigtige valg. Vælg mellem varmrøget ørred, makrel eller laks. Alle kan spises, som de er, eller lunes lidt i ovnen. Prøv dem sammen med nye kartofler eller en frisk, grøn salat. De varmrøgede fisk gør sig også godt på frokostbordet.

Glutenfri, mini- og uimodståelige fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller er en favorit for de fleste – og de kan spises både kolde, lune, frisklavede eller fra køl. Golden Seafood giver dig mulighed for at vælge det, der passer dig bedst. Og skal det være fra køl, kan du selv bestemme størrelsen (mini eller almindelig). Prøv også de dejlige fiskedeller med grønt, som er helt uden gluten og fyldt med smag.  Alle fiskedeller er dansk produceret og MSC-mærket.

ALDI's egne mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch