Ideel - dit naturlige valg

Ideel er allergivenlig sæbe til bad og vask

Iddeel - det naturlige valg

Uanset om din hud er sart, tør eller helt almindelig, har den godt af at blive behandlet med respekt og omsorg. Ellers risikerer du, at den bliver rød og irriteret – og så er den pludselig ikke så let at have med at gøre.

Med Ideel fra ALDI har du mulighed for at vælge en lang række allergivenlige sæber til en god pris. Sortimentet byder bl.a. på shampoo, balsam, lotion, krops- og håndsæbe, og du finder også vaskepulver og opvaskemiddel helt uden parfume fra Ideel.

Ideel dækker dine basisbehov, når det gælder om at holde huden ren på en mild og skånsom måde. Og så gør det vel ikke noget, at prisen også er fornuftig?

NYHED: Genanvendelig emballage
Ideel er ALDI’s eget mærke, og vi udvikler os hele tiden, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter til gode priser. Med Ideel har vi nu taget endnu et skridt og lancerer en række produkter i en ny og lækker emballage, som fremstilles af genanvendeligt materiale. En ren hud og et renere miljø, det er ideelt.

Iddel bodylotion og bodywash

Pas godt på din hud og miljøet

”Gå glad i bad …” – når du bruger produkterne fra Ideel. Alle badeprodukter fra Ideel bærer nemlig Astma-Allergi Danmarks mærke, Den Blå Krans, som er din tryghed for, at produkterne er fri for parfume og ikke indeholder stoffer, som kan være allergifremkaldende. Samtidig kan du nyde fornemmelsen af en dejlig sæbe, som er nænsom og efterlader huden ren og blød.

Ideel er også svanemærkede produkter
Udover Den Blå Krans er produkterne fra Ideel også stolte bærere af det grønne officielle miljømærke, Svanemærket. Med dette mærke kan du hurtigt udpege og vælge de produkter, der aktivt arbejder på at mindske forbrugets samlede miljøbelastning. Vælger du Ideel til din hudpleje, håndvask, opvask og tøjvask er du med til at gå i en lidt grønnere retning, når det gælder vores fremtidige ressourcer og miljø.

iddeel Flydende vaskemiddel

Ideel til opvask og tøjvask

Ligesom håndsæbe og badeprodukter er vaskepulver noget, der kommer i tæt berøring med din krop. Derfor er det også vigtigt at skele til, hvad der er puttet i pakken, når vi hælder det ned i vaskemaskinen sammen med vores tøj. Vaskepulver fra Ideel er ligesom alle andre produkter i serien ikke tilsat parfume eller allergifremkaldende stoffer, og du kan derfor trygt bruge det til at vaske både dit eget og børnenes tøj.

Rent service - og ren samvittighed
Også når det handler om rent service, er Ideels produkter både effektive og skånsomme. Du kan derfor være sikker på at få rene tallerkner, glas og bestik, når du bruger opvaskemiddel fra Ideel, som ikke belaster miljøet mere end højst nødvendigt.

Så pas godt på miljøet og dig selv, dit tøj og service med hele serien fra Ideel. Du finder alle produkterne i din lokale ALDI – altid til lave priser. 

Se hele vores udvalg af egne mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch