Joe's snacks er god stemning for små penge

Joe's popcorn i ALDI

Det er let at samle folk med Joe’s produkter på bordet. De sprøde chips, lune popcorn og knasende nødder tiltrækker både børn og voksne, og med et stort udvalg af smagsvarianter er der noget til alle snack-elskere.


Salte popcorn til hjemmebio og fest i huset
Med Joe’s popcorn kan du på bare få minutter skabe oplevelsen af biograf i din stue eller af noget, der skal fejres. Det er ganske let at gå til. Alt, du skal gøre, er at tage en pose ud af pakken og give den et par minutter i mikrobølgeovnen. Herefter vil duften af de lune og salte popcorn brede sig i rummet og gi' startskud til at samles om noget rart.

Joe’s popcorn findes i pakker med 6 stk. i hver, så der er nok til flere filmaftener eller hyggestunder - og altid lave priser.

Joe´s chips i ALDI

Joe's chips i mange varianter

Er det til fest eller fodbold, picnic eller weekendhygge? Joe’s chips har noget til alle anledninger. Det brede udvalg dækker både de klassiske Chips med Salt, Sour Cream & Onion og den krydrede smag af Barbecue. Blandt Joe’s Kettle cooked varianter finder du den delikate Sea Salt, den friske og syrlige smag af Sour Cream & Onion og Sweet Chili til dig, der elsker det stærke eller leder efter en god snack til dine drinks.


Nødder som snacks eller toppings
Joe’s byder også på forskellige nødder, som kan bruges i mange sammenhænge. Det kan være som eftermiddagssnack, i rejsetasken eller til en drink inden middag. De velkendte peanuts er altid et hit, og trænger du til fornyelse på snackfronten, kan du prøve de lækre cashewnødder, som har en mild og blød smag. Nødderne er gode i madlavning, hvis du fx vil give din wok-ret en ekstra lækker topping. Du finder også en all-time favorite som knasende flæskesvær hos Joe's.

Joe's chips og nødder i ALDI
Joe's chip-dip i ALDI

Top din aften med Joe's Dip Mix

Skal det være ekstra lækkert, kan du let toppe op med en dejlig dip til dine chips. Med Joe’s Dip Mix har vi sammensat den helt rigtige krydderiblanding, som du blot rører op med creme fraiche, og vupti ... så er den klar til servering.

Den friske og kølige dip giver det perfekte modspil til de tynde, sprøde chips. Så gælder det bare om at være hurtig, hvis du selv vil nå at smage.

Find alle Joe's produkter i din lokale ALDI
 

ALDI's egne mærker
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch