Guld sløjfe på rød baggrund
  1. Startside
  2. Vores varer
  3. Jul
  4. Dæk et flot julebord

Et julebord der taler til alle sanser

Der dufter af gran, du har alle dem, du holder mest af omkring dig, og bordet er festligt dækket op. Det er altid noget særligt at holde jul sammen med venner og familie. Og til den store dag, hvad enten I er samlet på selve juleaften, 1. juledag eller en anden dag, hører der sig naturligvis et smukt pyntet julebord til. Og bare rolig, du er kommet til det rette sted. Her kan du lære at lave dine egne grankogle-bordkort, folde servietterne på en festlig måde og i det hele taget pynte bordet flot op.  

Og mangler du idéer til menuen, kan du finde inspiration her.

Bordkort - jul i ALDI

1. tip

Bordkort af grankogler giver dit bord og din jul et personligt touch. Skriv gæsternes navne på et stykke karton eller papir, gerne lamineret, og placér dem simpelthen i et af mellemrummene på koglerne.

 

Borddækning - jul i ALDI

2. tip

Bestik med grønt gran. Placér først bestikket på en flot serviet efter eget valg. Bind så forsigtigt en sløjfe af silkebånd rundt om bestik og serviet.

Psst. Bestikket fås i ALDI fra mandag 10/12.

Servietter - jul i ALDI

3. tip

En anden ting, du kan imponere med til julemiddagen er servietter. Undervurdér ikke effekten af pænt foldede servietter. Se her, hvordan du kan folde servietterne.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.