Guld sløjfe på rød baggrund
 1. Startside
 2. Vores varer
 3. Jul
 4. Lav din egen julepynt

Der skal ikke så meget til for at skabe lidt julehygge, og det behøver ikke at koste en formue. Faktisk kan du selv lave din julepynt, og vi har et par idéer i ærmet til dig.
At lave sin egen julepynt bringer lykke til store såvel som små, og det giver samtidig dit hjem et personligt udtryk.       

DIY juletræer - jul i ALDI

Små juletræer til børneværelset

Tiden op til jul er især fantastisk for børnene, ikke mindst når der er tid til hyggelige juleaktiviteter med mor og far. Det kan f.eks. være små gør-det-selv-projekter. En oplagt idé til pynt, som I selv kan lave er små, nuttede juletræer, I kan hænge op på en gren i børneværelset eller et andet sted, hvor der mangler noget pynt. Se og download vores DIY-guide lige her.

Om adventskranse

Adventskransen blev ikke overraskende opfundet i Tyskland. Måske mere overraskende er det, at den blev opfundet på et børnehjem, da børnene blev ved og ved med at spørge, hvornår det var jul. Traditionen kan dateres tilbage til 1800-tallet. Skikken blev udbredt i Sønderjylland under besættelsen 1940-1945, hvor kransen blev pyntet med røde og hvide bånd som symbol på danskhed. Derfra bredte traditionen sig op igennem 1950'erne til resten af Danmark. 

Lav din egen adventskrans, eller køb LED-lys her til at skabe hygge.      

DIY julestjerner - jul i ALDI

Fortryllende julestjerner

Ikke kun juletræer er et yndet motiv og symbol på julen, også julestjerner leder tanken hen på den søde tid på året. Den gode nyhed er, at du selv nemt kan lave dine egne julestjerner, og vi har gjort det nemt for dig. Her kan du se og downloade en guide og skabelon til at lave de fineste julestjerner. Du kan vælge at hænge dem op, eller stille dem på et bord, en reol eller et andet sted, hvor du synes, de vil se flotte ud.

DIY pakkekalender - jul i ALDI

Lav din egen pakkekalender

Lav din helt egen personlige pakkekalender, som passer perfekt ind i et nordisk hjem. Sådan gør du: pak gaverne ind i fint gavepapir, f.eks. naturfarvet, med en fin sløjfe omkring og påsæt tallene 1-24 på gaverne. Du kan downloade tallene her og printe dem ud. Sæt pakkerne fast på grangrenen med en snor. Du kan vælge at variere længden på snoren, så pakkerne kommer til at hænge lidt tilfældigt. Til sidst mangler der bare at blive fastgjort en smule snor i hver ende på grangrenen og så er den klar til at blive hængt op. Det er nok en god idé med en lille hjælper til selve ophængningen.

Det skal du bruge:

 • En robust grangren, ca. 1 m lang
 • Ca. 10 m snor
 • Gavepapir
 • 2 søm eller kroge
 • Tal fra 1-24: download og print dem her.

Foretrækker du en adventskalender frem for pakkekalender? Så kan du finde fire forskellige gavemærker med tallene 1-4 her.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.