Kaffe & te

Hos ALDI går vi højt op i kvalitet og produktionsmetoderne, som benyttes til at fremstille te og kaffe. Det gør, at vi har valgt udelukkende at tilbyde kaffe fra vores egne kvalitetsmærker Moreno, Markus, Combo, Kena og Økolivet samt te fra vores kvalitetsmærke Westminster til vores kunder.

Prøv selv - kvaliteten er til at smage på!

Kaffe - en ældgammel tradition

Kaffeplanten har sin oprindelse i det arabiske kulturområde. De første kaffebuske blev formodentlig dyrket for næsten 1000 år siden i det område, der dækkes af det nuværende Etiopien. Videnskabsfolk er overbevist om, at betegnelsen 'kaffe' har sin oprindelse i det old-arabiske ord for vin, 'quahwah'.

Danskerne har i høj grad taget kaffen til sig, og Danmark er faktisk en af de mest kaffedrikkende nationer i hele verden. Hver indbygger drikker i gennemsnit tre til fire kopper kaffe om dagen. Derfor ynder vi i ALDI at kunne tilbyde den bedste kaffe til danskerne, hvor kvalitet og god smag er i højsædet.

Bliv klogere på dyrkningen af kaffe fra ALDI's egne mærker Moreno og Markus, vores kvalitetskrav til kaffen og vores holdning til bæredygtig kaffe. Der er nok at blive klog på for enhver kaffeelsker.

Kaffedyrkning - ALDI

Kaffedyrkning

Kaffe er et naturprodukt, og kvaliteten afhænger af råvarer og høst.

Læs mere
Kafferistning - ALDI

Ristning af kaffe

Ristningen af kaffe er afgørende for den gode kaffesmag.

Læs mere
Kvalitetskrav til kaffe - ALDI

Kaffekvalitet

ALDI stiller store krav til kvaliteten af vores kaffe.

Læs mere
Kaffebønner - ALDI's indkøbspolitik for kaffe

Kaffe

I ALDI har vi forpligtet os til at fremme bæredygtig kaffedyrkning og arbejde for bedre arbejdsvilkår for kaffebønder verden over.

Læs mere

Råd til opbevaring af kaffen

Kaffens aroma kan tage skade ved varme og ilt. Det er derfor bedst at opbevare den åbnede emballage i en lufttæt beholder i køleskabet.

En god kop te indbyder til et øjebliks ro

I omkring 5000 år har mennesker hældt varmt vand over tørrede blade fra tebusken og derved fået en herlig drik fyldt med smag og mangfoldighed - te! Al sort og grøn te stammer egentlig kun fra én og samme plante, teplanten. Ved at krydse denne plante kombineret med forskellige klimatiske betingelser i dyrkningsområderne opstod der i de forgangne århundreder mange nye tesorter, der til en vis grad adskiller sig med henblik på duft, smag og farve. Allerede her antydes det, hvor fascinerende og samtidig mangfoldig teens verden er.

Velkommen til ALDI's verden af te.  

Teblade

Teproduktion

Te er ikke blot te.

Læs mere
Flot landskab

Dyrkningsområder

Som ved andre naturprodukter har dyrkningsområdet en afgørende indflydelse på råvarens smag og kvalitet.

Læs mere
Forskellige slags te i skåle

Kvalitetskrav til vores te

Smagen og den kvalitative bedømmelse af et naturprodukt har meget med erfaring at gøre.

Læs mere
Tekop og lavendel

Teguide

Læs vores tips til tilberedning af te.

Læs mere
Bæredygtig te hos ALDI

Bæredygtig te

ALDI har en stærk målsætning om, at størstedelen af vores te skal være bæredygtig certificeret.

Læs om vores mål

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.