Kaffekapsler fra ALDI - Bedst i test

Kaffekapsler

En kop kaffe er aldrig bedre end de bønner den er brygget på.

Kvaliteten af det forarbejdede slutprodukt er afhængig af upåklagelige råvarer, en kyndig høst og tilberedning af råvarerne, samt den bedst mulige videreforarbejdning af kaffebønnerne. Kun hvis alle produktionstrin ledsages af strenge kvalitetstest, får kaffeproduktet en fremragende smag.

For at sikre det ift. vores eget mærke Moreno, bliver der løbende foretaget kontroltests fra dyrkning til det færdige produkt.

ALDI's kaffekapsler fra Moreno har vundet B.T bedst i test og smager forrygende.

Kaffekapsler - Testvinder Moreno Lungo

Billige kaffekapsler af højeste kvalitet

Kaffe fra verdens bedste dyrkningsområder

Råkaffen, som bruges i kaffen fra vores egne mærker, er udelukkende hentet fra nogle udvalgte kaffeimportører fra verdens bedste dyrkningsområder: Mellem- og Sydamerika (herunder Brasilien, Honduras, Peru og Columbia), Østafrika (herunder Kenya og Etiopien), og Asien (herunder Vietnam og Indien).

De forskellige bønnesorter bliver sammensat i en eksklusiv blanding for at sikre den bedste kvalitet og en unik smagsoplevelse i kaffen fra ALDI.

Kafferistningen er en kompleks proces og påvirker den endelig kaffesmag. Afhængig af bønnen og kaffeblandingen tilpasses ristningstiden og temperaturen for den enkelte kaffe.

Kaffekapsler - Ristretto, espresso eller lungo

Ristretto, Espresso eller Lungo?

Ristretto bliver brygget ved at bønnerne bliver stampet hårdere før brygningen, det betyder at der løber mindre vand igennem og derfor bliver smagen mere stærk og koncentreret. 

Espresso brygges ved at benytte fintmalet kaffebønner som bliver presset igennem en blandning af varmt vand og damp. Denne brygningsmetode afgiver den velkendte skum på toppen. 

Lungo er brygget på samme høje intensitetsniveau som en espresso, dog fylder lungo mere i koppen end en espresso. Lungo er også kendt for at være mildere og med en mere cremet konsistens. 

Der er forskel på mængden mellem de tre varianter. Ristretto er den mindste med 25 ml, hvor espresso plejer at være på 40 ml. Lungo er klart den største kop kaffe med hele 110 ml. 

 

Kaffekapsler af genbrugsmateriale

Kaffekapsler af genbrugsmateriale

Genbrugspapir er anvendt til emballagen  

Kaffekapslerne er lavet af biobaseret plast og er alumuniumsfri.

Kaffen er UTZ certificeret, hvilket betyder at den er produceret bæredygtigt og miljøvenligt. UTZ er det største bæredygtighedsprogram på kaffeområdet og ligger under den internationale non-profit organisation Rainforest Alliance. 

Se ALDI's udvalg af kaffekapsler 

Testvinder kaffekapsler - Moreno Lungo
23,95
Pr. pakke. 88 g | 272,16/kg

Moreno Kaffekapsler

Kaffekapsler
Kaffekapsler espresso - Moreno fra ALDI
23,95
Pr. pakke

MORENO Kaffekapsler espresso - 16 stk.

Kaffekapsler espresso - 16 stk.
Kaffekapsler ristretto - Moreno fra ALDI
23,95
Pr. pakke

MORENO Kaffekapsler ristretto - 16 stk.

Kaffekapsler ristretto - 16 stk.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.