Som ved en god vin er kvaliteten af det forarbejdede slutprodukt afhængig af upåklagelige råvarer, en kyndig høst og tilberedning af råvarerne, samt den bedst mulige videreforarbejdning af kaffebønnerne. Kun hvis alle produktionstrin ledsages af strenge kvalitetstest, får kaffeproduktet en fremragende smag. For at sikre det ift. vores egne mærker Moreno og Markus bliver der løbende foretaget kontroltests fra dyrkning til det færdige produkt.
Råkaffen, som bruges i kaffen fra vores egne mærker, er udelukkende hentet fra nogle udvalgte kaffeimportører fra verdens bedste dyrkningsområder: Mellem- og Sydamerika (herunder Brasilien, Honduras, Peru og Columbia), Østafrika (herunder Kenya og Etiopien) og Asien (herunder Vietnam og Indien). De forskellige bønnesorter bliver sammensat i en eksklusiv blanding for at sikre den bedste kvalitet og en unik smagsoplevelse i kaffen fra ALDI. Kafferistningen er en kompleks proces og påvirker den endelig kaffesmag. Afhængig af bønnen og kaffeblandingen tilpasses ristningstiden og temperaturen for den enkelte kaffe.
For at sikre ekspertise og samle erfaring har de samme risterier i Weyhe og Herten, Tyskland, stået for ristningen af kaffebønnerne, som bruges i ALDI's Moreno og Markus kaffe, de seneste 50 år. Det er hemmeligheden bag den gode kaffe.
Bønnernes duft, fugtindhold, tæthed og beskaffenhed kontrolleres hver dag omhyggeligt i intern kvalitetssikring, når råvarerne leveres, ligesom de færdige kaffeprodukter fra ALDI smagsprøves med detaljerede smagsbedømmelser. Desuden er alle vores kaffeprodukter løbende underlagt en omfattende kontrol af uafhængige kontrolinstitutter. Med dette fintmaskede kvalitetssikringssystem kan leverandørerne uden videre frasortere råvarer, der ikke lever op til ALDI's strenge kvalitetskrav.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer