Kaffekvalitet

Som ved en god vin er kvaliteten af det forarbejdede slutprodukt afhængig af upåklagelige råvarer, en kyndig høst og tilberedning af råvarerne, samt den bedst mulige videreforarbejdning af kaffebønnerne. Kun hvis alle produktionstrin ledsages af strenge kvalitetstest, får kaffeproduktet en fremragende smag. For at sikre det ift. vores egne mærker Moreno og Markus bliver der løbende foretaget kontroltests fra dyrkning til det færdige produkt.

Råkaffen, som bruges i kaffen fra vores egne mærker, er udelukkende hentet fra nogle udvalgte kaffeimportører fra verdens bedste dyrkningsområder: Mellem- og Sydamerika (herunder Brasilien, Honduras, Peru og Columbia), Østafrika (herunder Kenya og Etiopien) og Asien (herunder Vietnam og Indien). De forskellige bønnesorter bliver sammensat i en eksklusiv blanding for at sikre den bedste kvalitet og en unik smagsoplevelse i kaffen fra ALDI. Kafferistningen er en kompleks proces og påvirker den endelig kaffesmag. Afhængig af bønnen og kaffeblandingen tilpasses ristningstiden og temperaturen for den enkelte kaffe.

Kvalitetskontrol for kaffe - ALDI

For at sikre ekspertise og samle erfaring har de samme risterier i Weyhe og Herten, Tyskland, stået for ristningen af kaffebønnerne, som bruges i ALDI's Moreno og Markus kaffe, de seneste 50 år. Det er hemmeligheden bag den gode kaffe.

Bønnernes duft, fugtindhold, tæthed og beskaffenhed kontrolleres hver dag omhyggeligt i intern kvalitetssikring, når råvarerne leveres, ligesom de færdige kaffeprodukter fra ALDI smagsprøves med detaljerede smagsbedømmelser. Desuden er alle vores kaffeprodukter løbende underlagt en omfattende kontrol af uafhængige kontrolinstitutter. Med dette fintmaskede kvalitetssikringssystem kan leverandørerne uden videre frasortere råvarer, der ikke lever op til ALDI's strenge kvalitetskrav.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.