Kvalitetskrav til vores te

  1. Forside
  2. Vores varer
  3. Kaffe & te
  4. Kvalitetskrav til vores te

Smagen og den kvalitative bedømmelse af et naturprodukt har meget med erfaring at gøre. Erfaring, som vi i de seneste årtier har opbygget sammen med vores mangeårige leverandører. Vi har smagt et utal af forskellige tesorter og undersøgt dem nøje i laboratoriet. Med denne omfattende viden kan vi med sikkerhed bedømme, hvilke oprindelseslande og hvilke kvaliteter, der er bedst egnet til vores teblandinger.   

Mand sorterer teblade

Te af højeste kvalitet

Sådan kvalitetssikrer vi

Læs mere
Produktansvar og bæredygtighed

Et fair købmandsskab er en selvfølgelighed for ALDI. Ved produktionen og videreforarbejdningen af ALDI-teprodukter opfylder vores leverandører kravet om at opfylde sociale og økologiske kriterier. Vi lægger f.eks. stor vægt på, at råvarerne dyrkes miljøvenligt, samt at ressourceforbruget er så lavt som muligt ved videreforarbejdningen.

Alle vores teer kan spores tilbage i hvert enkelt led til deres oprindelse, dvs. oprindelsessted og forarbejdningsvirksomhed. Ud over en standard, der er specielt udviklet og obligatorisk for vores producenter med henblik på økologisk, økonomisk og social bæredygtighed, er alle ALDI-leverandører af sort og grøn te også medlemmer af Det tyske teforbund (Deutscher Teeverband). I kraft af forbundets Code of Conduct (adfærdskodeks) sikres det desuden, at almindeligt gældende arbejds- og socialstandarder overholdes langs hele leveringskæden.

Vores leverandører

Vi køber udelukkende vores råvarer fra producenter, der deler vores kompromisløse kvalitetskrav. Vores interesse fokuserer på langsigtede, omhyggeligt udvalgte samarbejdspartnere og erfarne producenter i hele verden. Kun på den måde kan vi være sikre på, at vores leverandører kan levere de eftertragtede produktkvaliteter og påkrævede mængder til ALDI's teprodukter.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.