Kompromisløs kvalitet

Naturprodukter er altid udsat for kvalitative svingninger: Klimaet, dyrkningen, høsten, transporten og naturligvis forarbejdningen og oplagringen har meget stor indflydelse på råvarernes kvalitet. ALDI definerede derfor for lang tid siden sin egen råstofstandard for at kunne bedømme kvaliteten.

Først undersøges produkterne sensorisk hos leverandøren. Dvs. eksperter evaluerer og smager på hvert enkelt produkt efter nøjagtige kvalitetsspecifikationer. Alle vegetabilske råvarer og færdige teblandinger bliver også kontrolleret for at optimere produktkvaliteten. Alle det udføres af eksterne speciallaboratorier efter et finmasket testskema før forarbejdning eller udlevering. Kun uafhængige testlaboratorier, der er godkendt af myndighederne, udfører disse tests. Alle vores teprodukter kan derfor dokumenteres og spores tilbage til deres oprindelse i hvert enkelt led, dvs. til tedyrkeren eller til stedet for den kontrollerede indsamling af vilde planter.

Vi er overbevist om, at vi med vores omfattende og strenge kvalitetskontroller etablerer høje standarder gennem hele produktkæden. Hvis et teprodukt ikke lever op til vores høje kvalitetskrav, f.eks. ved afvigelser i farve, duft, smag eller blanding, identificeres det omgående i kraft af vores fintmaskede kvalitetstests, og produktet kommer ikke ud i handlen.

Teske i tekop

Kontrol af urte- og frugtte

Råstofferne til vores urte- og frugtteer kommer fra kontrolleret dyrkning eller indsamling af vilde planter. Der dyrkes udelukkende efter principperne iht. den kontrollerede integrerede dyrkning (K. I. A.), der er kendetegnet ved et miljøvenligt landbrug. Den omhyggelige udvælgelse af arealer, såsæd og afgrødehåndtering er underkastet strenge krav, der er særligt udviklet i forbindelse med dyrkning af urter. Der anvendes primært biologisk gødning, og jordbunden bearbejdes skånsomt. Ukrudt og skadedyr bekæmpes for det meste naturligt, f.eks. ved manuelt arbejde (hakkejern og skuffejern) eller ved hjælp af nytteinsekter. Dyrkningen af råvarer i nærheden af industrianlæg eller stærkt befærdede veje er forbudt.

Med jævne mellemrum undersøger uafhængige kontrollører lokalt, om leverandørerne, der er tilknyttet den kontrollerede integrerede dyrkning, overholder de særlige krav til hygiejne, mærkning, temperatur, opbevaring og den strengt begrænsede brug af plantebeskyttelsesmidler og gødningsstoffer. Desuden omfatter kontrolsystemet, at råvarerne kan dokumenteres og spores tilbage til oprindelsen i hvert enkelt led.

 

Mark med te

Ikke alle ingredienser i ALDI's urte- og frugtteer vokser i plantager eller dyrkes på marker. Nogle planter i vores teblandinger stammer fra organiserede indsamlinger af vilde planter. Denne indsamling af vilde planter er en traditionel, meget specialiseret aktivitet, der også i dag udgør livsgrundlaget for mange mennesker. Her kultiveres planter og plantedele ikke, men man lader planterne være, som de er på deres vækststed, ligesom de også høstes der. Der er altså ikke tale om, at der på nogen måde anvendes gødnings- eller plantebeskyttelsesmidler. Naturligvis er indsamlingen af vilde planter også underlagt et meget strengt kontrolsystem, hvor kontrollører på stedet sikrer, at kvalitetsstandard, uddannelse, dokumentationer, laboratorieanalyser overholdes, og at de naturlige ressourcer behandles skånsomt.

De forskellige kvalitetstiltag overholdes på samme måde i forbindelse med videreforarbejdning af råvarerne. F.eks. bliver produkterne findelt og forædlet skånsomt i forarbejdningsforløbet. Uønskede fremmede bestanddele i det indhøstede materiale bliver fjernet, bakterier reduceres i en ren fysisk trykdesinficeringsproces med varm damp. Sådan kan vi være sikre på, at vores urte- og frugtteer også i mikrobiologisk henseende er fejlfrie produkter med en høj hygiejnestandart.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.