De grønne kaffebønner bliver transporteret i sække fra produktionslandene til Europa. Først til sidst bliver bønnerne ristet, da der derved kun vil være frisk råkaffe i kaffen. Hvor længe der ristes, og ved hvilken temperatur, afhænger også altid af råkaffens kvalitet og modenhed, de enkelte bønnesorter og den smag, som man ønsker kaffeblandingen skal have. Derfor er kaffesmagernes, ristemestrenes erfaring og den individuelle sammensætning af de enkelte bønnesorter så afgørende for kaffens kvalitet.
Kaffe fra ALDI's egne mærker får deres smag fra kafferistning på lave temperaturer. Kaffebønnerne bliver langsomt og skånsomt ristet, og til sidst bliver de afkølet til normaltemperatur, således at bønnerne ikke bliver brunet mere pga. varme.
Efter italiensk tradition giver en længere ristning bønnerne en mørkere farve, og smagen bliver kraftigere og fyldigere, hvilket bl.a. kan smages i vores Espresso Moreno. Under ristningsprocessen bliver der frigivet omkring 800 forskellige aromastoffer - som præger kaffens smag.
Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende
Dette tilbud er udløbet
Påmindelse aktiv
Bekræftelse af påmindelse
Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.
Bekræft din e-mailadresse
Bekræft dit telefonnummer
Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer