Frisk kød og fisk i ALDI

Hos ALDI går vi op i dyrevelfærd og har en lang række strenge indkøbspolitikker på området. Derfor kan du finde masser af dansk kød i vores kølediske, hvoraf en stor del af udvalget er mærket med det statslige dyrevelfærdsmærke. Derudover vil du altid kunne finde MSC-, ASC- eller GlobalG.A.P.-certificerede fisk og skaldyr fra vores egne mærker. Er du interesseret i at vide mere om vores indkøbspolitikker? Så kan de findes her.

Køb ind med hjertet og skab bedre dyrevelfærd

Bedre Dyrevelfærd - Dansk Velfærdsgris fra ALDI

Grisekød mærket med Dyrevelfærdsmærket er din garanti for, at grisene har haft bedre forhold end grise fra traditionel produktion.

For at et produkt kan opnå Dyrevelfærdsmærket, skal følgende være opfyldt:

 • Søerne skal være fritgående
 • Grisene skal have krølle på halen, og desuden må der ikke ske halekupering eller halebid
 • Mere halm til at rode i og danne rede
 • Mere plads
 • Maksimal transporttid er på 8 timer

Kilde: Miljø- og Fødevareministeriet

Hos ALDI kan du finde grisekød med Dyrevelfærdsmærket fra vores eget mærke Økolivet. Vores grisekød, som har opnået 2 hjerter, opfylder foruden ovenstående krav også ekstra krav om endnu mere halm og plads. Vores grisekød, der har opnået 3 hjerter, opfylder også ekstra krav om endnu mere plads, halm og søer på friland.

ASC- og MSC-certificerede fisk og skaldyr

MSC og ASC

I ALDI finder du altid fisk og skaldyr, der lever op til vores strenge krav om bæredygtighed og ansvarlig fangst. Det betyder bl.a., at vores ferske fisk og skaldyr enten er MSC-, ASC-, eller GlobalG.A.P.-certificerede.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.