Kød i ALDI

Stort udvalg af dansk kød i ALDI 

I ALDI kan du få dansk kød til både hverdag og weekend. Fra vores eget mærke Landlyst får du både hakket kød fra dansk gris eller kylling og lækre udskæringer til de middage, der betyder noget særligt. 

Al vores kød i ALDI er udvalgt med omtanke og respekt for den gode smag. Vores slagter står stolt i spidsen for sit team, som sørger for at kvalitetssikre kødet og prøvesmager det flere gange, inden det lander i butikkerne. Et uvildigt forbrugerpanel er også med til at sikre kvaliteten af vores kød, så de tester, og vi følger op - hver gang vi får nye varer i køledisken.

Leverandør fra Himmerland
Et godt samarbejde med vores leverandører er afgørende for, at vi kan tilbyde vores kunder det gode kød. Det er vi meget stolte af – og sender en stor tak til vores dygtige samarbejdspartnere i Himmerlandskød

kød breaker

Dyrevelfærdsmærket kød i ALDI

I ALDI værner vi om dyrernes levestandard, og derfor sælger vi kun kyllingekød med dyrevelfærdsmærke. Vi var den første danske discountkæde til at udfase alle produkter fra de såkaldte turbokyllinger og sælger nu udelukkende fersk kyllingekød fra langsomtvoksende kyllinger med det statskontrollerede dyrevelfærdsmærke ”Bedre Dyrevelfærd”. Du kan også få hakket kød fra gris med dyrevelfærdsmærke, hvilket er en del af vores økologiske sortiment, ØKO-LIVET

Læs mere om vores krav til bedre dyrevelfærd

kød breaker

Hvad står menuen på?

Savner du nye idéer til dine hverdagsretter, eller vil du imponere dine gæster? Tag et kig på vores opskrifter med kød, og bliv inspireret til en lækker anretning:

Helstegt culottesteg - Opskrifter fra ALDI

Helstegt culottesteg med hasselback kartofler, Sauce Bordelaise og krydret smør

Læs mere
Tykstegsbøffer

Tykstegsbøffer med champignon og stegt spidskål

Læs mere
Kyllingewrap – Opskrifter fra ALDI

Kyllingewraps

Læs mere
kød breaker

Kød fra ALDI's egne mærker 

Er det til den hjemmerørte frikadellefars eller det store frokostbord? I ALDI har vi kød til mange lejligheder, og med vores egne mærker er det let at vælge godt til prisen. Landlyst er navnet på vores store udvalg af kød, og fra Salatbar og Delikato kan du vælge mellem mange lækre pålægssalater, spegepølser og toppings til pizza, tærter og andre lette retter. Læs mere om mærkerne her, og lad dig friste af de mange produkter i din lokale ALDI.  

Landlyst

Landlyst

I ALDI kan du få dansk kød til gode priser. Landlyst er kød fra gris, kylling eller okse - til både hverdag og weekend.

Læs mere
Salatbar er pålægssalater fra ALDI

Salatbar

Med pålægssalater fra Salatbar er det let at diske op med en lækker frokost - til appetitlige priser.

Læs mere
Delikato er alt til det store koldebord og madpakker fra ALDI

Delikato

Med Delikato får du alt til det store, kolde frokostbord og børnenes madpakker.

Læs mere

I ALDI gør vi os umage for, at du altid kan få gode varer til de bedste priser. Derfor arbejder vores indkøbsafdeling hele tiden med at optimere vores indkøb, sikre en høj kvalitet og en lav pris på alle dine dagligvarer.  Se flere varer og få et hurtigt overblik over vores sortiment: 

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch